Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: "Είμαι ο χειρότερος Χριστιανός, αλλά δεν θέλω να βρίζουν το Θεό και τον Χριστό!"

17:00 19/4/2013 - Πηγή: TVNea
Αποκλειστική συνέντευξη στον ραδιοφωνικό σταθμό "Δρόμος 89,8FM" παραχώρησε πριν λίγες ημέρες πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής, με αμέτρητες λαϊκές επιτυχίες και πολυάριθμο fan club! Ο ερμηνευτής αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, και στο ναζιστικό χαιρετισμό του Νότη Σφακιανάκη, που συζητήθηκε ιδιαίτερα το προηγούμενο διάστημα.

"Είναι δικαίωμα του Νότη να κάνει ότι νομίζει. Δε θα τον κατηγορήσω. Όμως είναι πολύ άσχημο να μιλά επικριτικά και να υποτιμά τη θρησκεία του καθενός. Κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να πιστεύει στον Χριστό,
στον Αλλάχ, στον Βούδα. Αυτά είναι ιερά πράγματα. Αυτό που θα πρέπει να προσέξει ο Νότης και όλοι οι καλλιτέχνες είναι ότι είμαστε πάνω στη σκηνή και είναι πολλά τα φώτα και οι προβολείς. Είμαστε πρότυπα για τη νεολαία και κάποιο κομμάτι της μας παρακολουθεί. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Ο Νότης το σκέφτηκε και το έκανε, αλλά δε θέλω να με κατηγορήσει γιατί πιστεύω στο Θεό. Είμαι ο χειρότερος Χριστιανός, αλλά δε θέλω να βρίζουν το Θεό μου και τον Χριστό μου." δηλώνει απροκάλυπτα ο Νίκος Βέρτης.
Keywords
Τυχαία Θέματα