Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός: "Έκανα one night stand που εξελίχθηκε σε σοβαρή σχέση"!

08:31 30/5/2013 - Πηγή: TVNea
"Κατατροπώσαμε τον Σουλειμάν!"

Είμαι πολύ χαρούμενος που συμμετέχω στα "Κλεμμένα Όνειρα", μία ελληνική σειρά που υπάρχει στην τηλεόραση και πάει καλά ακόμα και απέναντι σε δημοφιλείς, τούρκικες σειρές όπως ο Σουλειμάν. Θέλαμε να τον κατατροπώσουμε αυτόν τον Σουλειμάν και τον
κοντράρουμε πολύ δυνατά. Η σειρά μας έχει πολύ φανατικό κοινό !

"Ήμουν ερωτευμένος με τη Νατάσσα Μποφίλιου"!

Είμαι μόνος μου αυτό τον καιρό . Είχα μια σχέση με τη Νατάσσα Μποφίλιου αλλά αυτό τελείωσε και έληξε εδώ και καιρό.
Η δημοσιότητα δεν είχε επίδραση στην σχέση. Ήμουν ερωτευμένος και ήταν πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου. Κράτησε περίπου 1.5 χρόνο . Σε κάθε χωρισμό στενοχωριέσαι. Δεν μιλάμε και κάθε μέρα στο τηλέφωνο, δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που να μιλάει και κάθε μέρα με τις πρώην του. Κρατάς αυτό που έζησες, τις έντονες στιγμές και το πάθος. Εφόσον, όμως, δεν λειτούργησε προχωράς παρακάτω.

"Έκανα one night stand που εξελίχθηκε σε σοβαρή σχέση!"

Τώρα εφόσον δεν υπάρχει σχέση υπάρχει κάστινγκ (γέλια). Βλέπεις κοιτάς και δοκιμάζεις… μπορεί όμως να μην σου κάνει. Για να περάσει κάποια στο κάστινγκ πρέπει να έχει υπομονή γιατί έχω κι εγώ τα περίεργα μου. Είμαι γκρινιάρης, παραπονιάρης και τα θέλω όλα δικά μου, βέβαια όταν αγαπάς τον άλλον αλλάζεις και κάνεις υποχωρήσεις . Το σημαντικό είναι να συμβαδίζεις με τον άνθρωπό σου. Θέλω να είμαι εγώ ο κυνηγός και κάνω εγώ κίνηση όταν θέλω κάτι. Μου αρέσει το φλερτ.

Έχω κάνει one night stand που έχει εξελιχθεί σε μια πολύ σημαντική σχέση στη ζωή μου, κράτησε πάνω από 2 χρόνια. Κανείς μας δε το περίμενε . Τελείωσε εκείνη η βραδιά και θέλαμε και οι δυο μας να ξαναβρεθούμε.

"Μου έχουν κάνει ανήθικη πρόταση!"

Υπάρχουν και οι προκλήσεις και οι "προσκλήσεις" στο χώρο μας. Εγώ δέχτηκα το φλερτ στην αρχή της καριέρας μου . Αν πίστευα ότι δεν είμαι καλός και δεν πίστευα στον εαυτό μου ίσως και να σκεφτόμουν τον εύκολο αυτό δρόμο. Έχω δει ανθρώπους που στηρίχθηκαν σε τέτοιες σχέσεις να παίζουν σε σειρές και φυσικά να μην έχουν την παιδεία του ηθοποιού.
Γρήγορα όμως εξαφανίστηκαν από το χώρο.

Καλεσμένος αυτή την εβδομάδα στο Movies & Stars του MTV Greece, ο πολύ αγαπητός ηθοποιός Αλέξανδρος Μπουρδούμης.

Ο Αλέξανδρος σε μια ειλικρινή εξομολόγηση στο Γιώργο Σατσίδη αποκαλύπτει τις ανήθικες προτάσεις που δέχτηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του από παράγοντες της σόου μπιζ ενώ μιλάει και για τον έρωτά του με την εκπληκτική ερμηνεύτρια Νατάσα Μποφίλιου. Πιο απολαυστικός από ποτέ, ο Αλέξανδρος δηλώνει ότι σήμερα είναι "ελεύθερος κυνηγός" ενώ δεν αποκλείει ένα one night stand να εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση αφού του έχει συμβεί.

«MOVIES & STARS»
ΤΕΤΑΡΤΗ 29 ΜΑΪΟΥ ΣΤΙΣ 20:00
EΠΑΝΑΛΗΨΗ ΣΑΒΒΑΤΟ @ 17:00 & KYΡΙΑΚΗ @ 14:00

Πηγή: zappit.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα