Παρουσίαση των τραγουδιών της Eurovision 2016! Α' Ημιτελικός (Τελευταίο Μέρος)

16:01 27/4/2016 - Πηγή: TVNea
Το τρίτο και τελευταίο μέρος της παρουσίασης του Α' Ημιτελικού, της Eurovision 2016, ο οποίος θα διεξαχθεί, την Τρίτη 10 Μαΐου!

Σειρά έχουν οι χώρες από το νούμερο 13, έως και το 18, δηλαδή, η Εσθονία, το Αζερμπαϊτζάν, το Μαυροβούνιο, η Ισλανδία, η Βοσνία Ερζεγοβίνη και η Μάλτα!

Ξεκινάμε, λοιπόν...

Εσθονία

Η Εσθονία θα εκπροσωπηθεί από τον Jüri Pootsmann και το τραγούδι Play! Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, η Εσθονία, στέλνει ένα από τα καλύτερα τραγούδια της χρονιάς! Ο τραγουδιστής έχει μία
ξεχωριστή χροιά και το τραγούδι κάτι το διαφορετικό, θυμίζει πολύ soundtrack από ταινίες του James Bond!

Πρόβλεψη: Τελικός, θέσεις 8-15

Αζερμπαϊτζάν
Το Αζερμπαϊτζάν θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2016 από την Samra Rahimli και το τραγούδι Miracle, που αφορά ένα δύσκολο χωρισμό. «Έχω περάσει και εγώ ανάλογη κατάσταση. Δεν είναι ποτέ εύκολο να αφήνεις κάποιον αλλά πρέπει να παραμένεις δυνατός και να συνεχίζεις», εξηγεί.
Μία δυναμική ποπ μπαλάντα από την χώρα, που για μία ακόμη φορά παίρνει τραγούδι από Σουηδούς συνθέτες και παραγωγούς. Ένα όμορφο κομμάτι, από μία ωραία παρουσία, που με ένα καλό staging, θα πάει αρκετά καλά, ωστόσο μπορεί να κάνει την έκπληξη και να πάει πολύ ψηλά ή, ακόμη, και πολύ χαμηλά!

Πρόβλεψη: Τελικός, θέσεις 5-15

ΜαυροβούνιοΟι εκπρόσωποι του Μαυροβουνίου, είναι το ποπ-ροκ συγκρότημα, Highway, με το τραγούδι The Real Thing!Ένα πρωτότυπο, ενδιαφέρον κομμάτι από το Μαυροβούνιο, το οποίο όμως δεν αρέσει αρκετά, παρόλο που δεν είναι καθόλου κακό!
Πρόβλεψη: Εκτός Τελικού

ΙσλανδίαΗ Ισλανδία θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2016 από την Greta Salome Stefánsdóttir και το τραγούδι Hear them calling! Ένα πολύ όμορφο, δυναμικό ποπ τραγούδι, το οποίο και μουσικά και σκηνικά θυμίζει λίγο τα νικητήρια τραγούδια της Σουηδίας, Euphoria και Heroes! Μουσικά συνδυάζει ποπ ήχους με παραδοσιακή ισλανδική μουσική!

Πρόβλεψη: Τελικός, θέσεις 12-18

Βοσνία ΕρζεγοβίνηΗ Βοσνία – Ερζεγοβίνη θα εκπροσωπηθεί στη Eurovision 2016 από τους Dalal Midhat-Talakic, Fuad “Deen” ,Ana Rucner και Jasmin”Jala” Fazlic και το τραγούδι Ljubav Je! Μία κλασσική βαλκανική μπαλάντα, η οποία συνδυάζεται με βοσνιακό ραπ! Είναι το μοναδικό τραγούδι με τόσο έντονο το βαλκανικό στοιχείο, και αυτό μπορεί να λειτουργήσει τόσο θετικά, όσο και αρνητικά! Ωστόσο, θεωρώ πως πια, τέτοιοι ήχοι, δεν αρέσουν το ευρωπαϊκό κοινό, καθώς τα τελευταία χρόνια, είχαμε πληθώρα τέτοιων κομματιών!
Πρόβλεψη: Εκτός Τελικού

ΜάλταΤην Μάλτα θα εκπροσωπήσει η Ira Losco και το τραγούδι Walk On Water, ένα δυναμικό ποπ τραγούδι, από τα καλύτερα της φετινής χρονιάς! H Ira Losco, είχε εκπροσωπήσει την χώρα της, και το 2002, που κατέλαβε την 2η θέση! Στον εθνικό τελικό της χώρας ήταν κερδίσει με το τραγούδι Chamaleon, ωστόσο έγινε αλλαγή του τραγουδιού, με το εκπληκτικό Walk on Water! Εάν υπάρξει μία καλή σκηνική παρουσία από την χώρα και ταυτόχρονα μία πολύ καλή ερμηνεία από την τραγουδίστρια, η Μάλτα θα έχει πολύ μεγάλη πιθανότητα να την βρει το τέλος της βραδιάς του Τελικού, νικήτρια της Eurovision! Ωστόσο, καθώς είναι μία μικρή χώρα, χωρίς πολλούς συμμάχους, θα μπορούσε να βρεθεί και σε μία μέτρια θέση!

Πρόβλεψη: Τελικός, θέσεις 1 - 10

Με την Μάλτα, ολοκληρώθηκε η παρουσίαση των 18 χωρών του πρώτου ημιτελικού, ενός πολύ δυνατού ημιτελικού, από τον οποίο είναι πιθανόν να βγει και ο νικητής του διαγωνισμού!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα