Παπαβασιλείου για τις «Γυναίκες»: «Στην αρχή ήθελε η μία να φάει το κεφάλι της άλλης»!

13:00 3/4/2015 - Πηγή: TVNea
Η Έλενα Παπαβασιλείου ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA με ΜΙΑ», το πρωί της Πέμπτης, και μίλησε για την εκπομπή «Γυναίκες» και τη συνεργασία της με τις συμπαρουσιάστριές της.

Ήταν εύκολο να πει το «ναι» στην πρόταση συνεργασίας με άλλες τρεις γυναίκες; «Είχα άγνοια κινδύνου. Δεν είχα ξαναδουλέψει με τέσσερις γυναίκες. Δεν είναι γυναίκειο το θέμα πιστεύω, απλά τέσσερις άνθρωποι που δεν έχουν ξανασυνεργαστεί,
που δεν υπάρχει ρόλος για τον καθένα, οι συνθήκες είναι σαν να τους ρίχνεις σε μια αρένα και πρέπει να βρουν εκεί μια ισορροπία. Αυτή η εκπομπή και τα κορίτσια με ξάφνιασαν θετικά, γιατί στην αρχή ήταν μια φάση αρένας, θα ήθελε η μία να φάει το κεφάλι της άλλης. Έγινε η ανατροπή και τώρα είμαστε πολύ αγαπημένες και περνάμε πολύ καλά. Δεν το περίμενα, γιατί μια συνεργασία συνήθως όπως ξεκινάει, έτσι συνεχίζει. Η συγκεκριμένη παρέα με ξάφνιασε τόσο θετικά. Χαίρομαι που πηγαίνω στη δουλειά, ενώ τις πρώτες ημέρες δεν θα έλεγα το ίδιο. Έχουμε βρει το κοινό σημείο επαφής και περνάμε καλά. Τις πρώτες ημέρες "καβαλούσαμε" η μία την άλλη. Πλέον ξέρουμε η μία την άλλη και πατάμε πάνω σε κάτι για να της κάνουμε πλάκα. Ξέρουμε ότι η Δέσποινα είναι ρομαντική, η Νόνη είναι αυστηρή και η Σοφία έχει μια τρέλα γιατί είναι καλλιτέχνις» απάντησε η ίδια.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα