Παντρεύεται η Ντορέττα Παπαδημητρίου το καλοκαίρι; Η απάντηση της παρουσιάστριας!

13:48 12/3/2017 - Πηγή: TVNea
Η Ντορέττα Παπαδημητρίου διανύει μια δημιουργική φάση στη ζωή της. Καθημερινά την απολαμβάνουμε στον ΣΚΑΙ και το Κάνε Παζάρι, ενώ πρωταγωνιστεί και στο θέατρο. Τα προσωπικά της είναι εξίσου καλά και έχει κάθε λόγο για να είναι χαρούμενη!

Μάλιστα, το τελευταίο διάστημα τα δημοσιεύματα την θέλουν να παντρεύεται τον Άλεξ Φρανζολίνι, το ερχόμενο καλοκαίρι. Τι απαντά όμως η ίδια; Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εφημερίδα Real News, αποκάλυψε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει. Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Ακόμη δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα. Αυτά τα δημοσιεύματα δεν έχουν δόση αλήθειας. Δεν είναι κάτι που έχω προγραμματίσει ή που θα συμβεί στο άμεσο μέλλον, χωρίς να αποκλείω βέβαια ότι θα γίνει αργότερα. Σίγουρα, όμως η χρονική περίοδος και όλα αυτά που γράφονται δεν ισχύουν!».

Τέλος, περιέγραψε την καθημερινότητα της, τονίζοντας πως προτεραιότητα της είναι οι γιοι της: «Τα γυρίσµατα για το ‘‘Κάνε παζάρι’’ είναι κάθε ∆ευτέρα και Τρίτη, µετά τις 3 το µεσηµέρι µέχρι το βράδυ, για να µπορεί και ο κόσµος που συµµετέχει στο παιχνίδι να έρχεται µετά τη δουλειά του. Η περίοδος, λοιπόν, µέχρι το Πάσχα είναι γεµάτη από άποψη χρόνου. Φροντίζω, όµως, αυτά τα διαστήµατα να είναι µικρά. Έτσι κι αλλιώς, λόγω των παιδιών, αποφεύγω τις περιοδείες και γι’ αυτό δουλεύω τόσο σκληρά και τον χειµώνα, για να έχω τη δυνατότητα να µείνω όλο το καλοκαίρι χωρίς δουλειά, ώστε να µπορώ να είµαι µε τα παιδιά και να µην έχω υποχρεώσεις».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα