Πάνος Βλάχος: Όλη η αληθεια για τη διακοπή της σειράς Βασιλιάδες!

16:45 11/9/2013 - Πηγή: TVNea
Την περασμένη σεζόν συμμετείχε σε ένα από τα λίγα ελληνικά σίριαλ στην Βασιλιάδες. Η κωμική σειρά αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο και συνδύαζε γνωστούς και αγαπημένους ηθοποιούς αλλά και νέα πρόσωπα. Ο Πάνος Βλάχος μιλάει για τη διακοπή του σίριαλ, ενώ το τελευταίο επεισόδιο άφησε να εννοηθεί ότι θα υπάρξει δεύτερος κύκλος επεισοδίων.«Το 99% όσων έχουν γραφτεί για τη σειρά αυτή είναι ψέματα. Το σίριαλ αυτό έγινε με μια εταιρεία
παραγωγής που οφείλει τα δεδουλευμένα πάρα πολλών μηνών –σχεδόν όλης της σεζόν- στους ηθοποιούς κι ορισμένα σος τεχνικούς. Η εταιρεία αυτή έκλεισε και είμαστε σε δικαστική διαμάχη. Μας πέταξαν στο δρόμο. Τώρα έρχεται μια νέα εταιρεία παραγωγής και θέλει να κάνει τουςΒασιλιάδες 2. Δεν είμαστε ζώα. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι είμαστε καλλιτέχνες, άσχετα αν αυτό που κάνουμε είναι μικρό ή μεγάλο. Δεν τα βρήκαμε με την εταιρεία παραγωγής στον τρόπο με τον οποίο έπρεπε να συνεργαστούμε: Το πότε θα ξεκινήσει η σειρά, τι πότε θα ξεκινήσουμε να πληρωνόμαστε. Το “δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού”, αυτό αποφάσισε το cast των Βασιλιάδων», δήλωσε στο You ο ηθοποιός.

Φήμες, επίσης, ήθελαν τη σειρά να μεταφέρεται στο θεατρικό σανίδι, κάτι που διαψεύδει κατηγορηματικά ο Πάνος Βλάχος. Ο ηθοποιός, τέλος, μίλησε για την απώλεια του Τόμας Πρωτόπαπα, λέγοντας ότι ήταν κατά κάποιον τρόπο οιωνός για τη σειρά. «Και αυτός είναι ένας πολύ βασικός λόγος, που ό,τι και να γινόταν στη συνέχεια με τους Βασιλιάδες η σειρά αυτή είχε τελειώσει. Η ταφόπλακα των Βασιλιάδων έπεσε με το θάνατο του Τόμας. Ήταν ένας κακός οιωνός».

peoplegreece
Keywords
Τυχαία Θέματα