Πάνος Μουζουράκης: «Μετά την επιτυχία του σίριαλ "4" την ψώνισα»!

12:00 3/7/2013 - Πηγή: TVNea
Ο ηθοποιός και τραγουδιστής, μίλησε για την Μαρία Σολωμού,τον γάμο και αν είναι έτοιμος να κάνει το μεγάλο βήμα και να ντυθεί γαμπρος

Στο thema people παραχώρησε συνέντευξη ο Πάνος Μουζουράκης και μίλησε για την σχέ3ση του με την ηθοποιό Μαρία Σολωμού.Είπε για την Μαρία πως αυτό που τον κρατάει στη σχέση μαζί της είναι το μυστήριο που έχει ως γυναίκα, κάτι που άλλες γυναίκες στη
ζωή του , το έχαναν έπειτα από λίγο καιρό.
Όσο για το αν θα προχωρήσει σε γάμο μαζί της είπε:
« Πιστεύω πως ο γάμος εκτός από μέσο για να πάρεις εύκολα στεγαστικό δάνειο, αποτελεί και την αποδοχή του έρωτά σου απέναντι στη σύντροφό σου. Γι' αυτό βάζεις και την αγγελία στην εφημερίδα. Θα καλέσεις τους φίλους σου, την οικογένειά σου και όλοι θα πουν ότι τα κατάφερες. Έτσι το είδα χιουμοριστικά και είπα ότι δεν χρειάζεται να παντρευτώ με τη Μαρία, αφού τον δικό μου γάμο τον έκανε το Ciao και το Hello!. Δημοσίευσε τον έρωτά μου και έγινε αποδεκτός από όλο τον κόσμο εξηγεί. Επιπλέον πιστεύει πως δεν θέλει ακόμη να γίνει πατέρας. Μου αρέσουν τα παιδιά, ο τρόπος που σκέφτονται είναι μαγικός, αλλά ύστερα από κάποια ώρα κουράζομαι!»
Εξομολογήθηκε επίσης πως κάποια στιγμή στη ζωή του έχασε τις ισοροπίες του και πως στο πλάι του στάθηκε ο ηθοποιός φίλος του, Θανάσης Αλευράς.Είπε χαρακτηριστικά γι' αυτό:
«Μετά την επιτυχία του σίριαλ "4" έχασα την ισορροπία και την ψώνισα...Μπήκα σε ένα περίεργο τρυπάκι, συμπεριφέρθηκα "κάπως" σε ανθρώπους, δεν ήμουν ο εαυτός μου και είχα χάσει την αθωώτητά μου" ομολογεί. Ευτυχώς μια μέρα κοιτάχτηκα στον καθρέφτη, δεν μου άρεσε αυτό που έβλεπα και ίσιωσα...»
Keywords
Τυχαία Θέματα