Πανικός στην Κύπρο: Κατεβάζουν τον λαό στους δρόμους για τη Μαρία - Έλενα Κυριάκου!

11:00 7/5/2014 - Πηγή: TVNea
Ο Δήμος Λάρνακας, εν όψει του μεγάλου τελικού του «The Voice», καλεί τους πολίτες «να παρευρεθούν στην πλατεία Ευρώπης, για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε γιγαντοοθόνη τη μεγάλη της μάχη και να δώσουμε απλόχερα την ψήφο μας, στέλλοντας Χ18 στο 7788»Με τη Μαρία-Έλενα Κυριάκου θα προσπαθήσει η Δέσποινα Βανδή να κερδίσει το μεγάλο τελικό του τραγουδιστικού σόου του ΑΝΤ1, «The Voice», που θα διεξαχθεί το βράδυ της Παρασκευής.

Η ίδια η τραγουδίστρια, μιλώντας σήμερα στον ΑΝΤ1,
δεν έκρυψε το άγχος της για τη μεγάλη βραδιά και παραδέχτηκε ότι, στη διάρκεια του ημιτελικού, φοβήθηκε ότι η «coach» της, Δέσποινα Βανδή, θα έδινε την στήριξή της στην Κατερίνα Λιόλιου -κάτι που, τελικά, δεν έγινε.

Με δεδομένη, δε, την αποχώρηση του Γιούρι Μέλικοβ (από την ομάδα του Μιχάλη Κουινέλη των Stavento), ο οποίος είχε μεγάλη στήριξη και ψηφιζόταν από το κυπριακό κοινό, πλέον το νησί αναμένεται να ψηφίσει... μαζικά τη Μαρία-Έλενα Κυριάκου.

Παρ' όλα αυτά, αυτό που προξενεί έκπληξη, είναι πως ο Δήμος Λάρνακας και το Κοινοτικό Συμβούλιο Βορόκληνης στην Κύπρο, με ανακοίνωσή τους, αναφέρουν ότι διοργανώνουν «συνάντηση των υποστηρικτών και φίλων της καταπληκτικής και ταλαντούχας τραγουδίστριας και συμπολίτισσάς μας, Μαρίας-Έλενας Κυριάκου».

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στην πλατεία Ευρώπης στην παραλία των Φοινικούδων την Παρασκευή 9 Μαΐου, στις 9 το βράδυ.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται χαρακτηριστικά: «Καλούμε τους συμπολίτες μας να παρευρεθούν, για να παρακολουθήσουμε όλοι μαζί σε γιγαντοοθόνη τη μεγάλη της μάχη και να δώσουμε απλόχερα την ψήφο μας, στέλλοντας Χ18 στο 7788».

protothema / Δημήτρης Κυπριανού
Keywords
Αναζητήσεις
πόσο χρονών ειναι η μαρία ελένη κυριακού
Τυχαία Θέματα