Παναγιώτης Μπουγιούρης για ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ:''Θα είμαι στη σειρά μέχρι το τέλος...''

13:45 31/1/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Παναγιώτης Μπουγιούρης έχει συνδέσει το όνομά του με μiα πλειάδα επιτυχημένων συνεργασιών στην τηλεόραση και το θέατρο. Φέτος ο έμπειρος ηθοποιός προσθέτει ακόμη μία καθημερινή σειρά, το «Χωρίς εσένα» του ΑΝΤ1, στο βιογραφικό του.Ο ίδιος μιλά στο περιοδικό ΤV24 για τον ρόλο του και για το πώς προέκυψε η εν λόγω πρόταση...

Μετά από ένα μικρό διάστημα
τηλεοπτικής απουσίας, επιστρέφεις με τη ν καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1 «Χωρίς εσένα». Πώς προέκυψε η συνεργασία;
«Τι εννοείς επιστροφή; Ειδικά τα δύο τελευταία χρόνια δεν έχω πάρει ανάσα: “Όνειρο ήταν”, “Όρκος σιωπής”, “Κλεμμένα όνειρα”, “Το σόι σου”. Με λες και μαϊντανό! Η πρόταση ήρθε από τον φίλο και παραγωγό της σειράς Κώστα Σκαφίδη, και τη δέχτηκα με μεγάλη χαρά».

Απ’ ό,τι φαίνεται αγαπάς τις καθημερινές σειρές και αυτές εσένα, έτσι;
«Περίπου. Η αλήθεια είναι ότι όντως συμμετείχα σε δύο από τις πιο πετυχημένες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης: Τη “Βέρα στο δεξί” και “Τα μυστικά της Εδέμ” ,που μου χάρισαν πολύ μεγάλη επιτυχία και οι οποίες άλλαξαν εντελώς αυτό που πιστεύαμε όλοι μέχρι τότε για μια καθημερινή σειρά και σε συνδυασμό με τις ολοένα αυξανόμενες απαιτήσεις του κοινού για περισσότερα επεισόδια. Πλέον ο κόσμος θέλει σειρές που προβάλλονται καθημερινά και όχι να περιμένει μια ολόκληρη εβδομάδα για να δει ένα επεισόδιο».
Τι σου κέντρισε το ενδιαφέρον και είπες «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση;
«Καταρχάς γιατί μου άρεσε πολύ ο ρόλος που έπλασε η Μαρία Γεωργιάδου και επι πλέον γιατί θα δούλευα με εξαιρετικούς συνεργάτες ,με επικεφαλής τη Ρέινα Εσκενάζυ που εκτιμώ ιδιαίτερα».

Θα είσαι μέχρι το τέλος του κύκλου στη σειρά ή για συγκεκριμένο αριθμό επεισοδίων;
«Απ’ όσο ξέρω θα είμαι μέχρι το τέλος, αλλά αν στην πορεία εξαντληθεί σεναριακά η σχέση του Παύλου και της Αννας και πρέπει να αλλάξει κάτι για το γενικότερο καλό της σειράς, είμαι πάντα στη διάθεση των παραγωγών και της Μαρίας».

Τι άνθρωπος είναι ο Παύλος Μαρκετάκης που υποδύεσαι;
«Είναι ένας πάρα πολύ γνωστός και δημοφιλής ηθοποιός που γνωρίζει την “κοπέλα της διπλανής πόρτας”, που τον θαυμάζει απεριόριστα, αλλά την ερωτεύεται και αυτός. Όπως καταλαβαίνεις είχε πάρα πολύ ενδιαφέρον να αναμετρηθώ με το alter ego μου».http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
, χωρις εσενα τελος
Τυχαία Θέματα