Παναγιώτης Μπουγιούρης: H δημόσια συγνώμη στην Έλενα Ακρίτα

18:20 24/6/2011 - Πηγή: TVNea
Στην Νάξο και ο Παναγιώτης Μπουγιούρης προκειμένου να παρευρεθεί στην εκπομπή ''Καφές με την Ελένη'' για να μιλήσει για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια, τα οποία προς στιγμήν με βεβαιότητα δεν έχει σταθεροποιήσει. Η Ελένη Μενεγάκη, τον ρώτησε αν τηλεοπτικά θα ήθελε να εμφανίζεται την νέα σαιζόν σε κάποιο show oπως το 2ο ''Just The 2 Of Us'' που θα επιστρέψει στο MEGA
ή κάποιο show χορού οπως το ''Dancing With The Stars'' καθώς και τα 2 είχαν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η απορία της Ελένης ήταν με αφορμή τους άλλους 2 καλεσμένους της, Κατερίνα Στικούδη και Κώστα Μαρτάκη που συμμετείχαν σε αυτά τα show αντίστοιχα. Ο Παναγιώτης φάνηκε διστακτικός και είπε: 
''Επειδή είμαι σαν άνθρωπος αρκετά συνεσταλμένος, οι όποιες εμφανίσεις μου είναι για να προβάλλω την εικόνα μου μέσα από τη δουλειά μου. Από κει και πέρα, δεν μου είναι εύκολο να κάτσω να κάνω κάτι τέτοιο, το οποίο δεν θα είναι για παράσταση, για να ανέβει στο θέατρο δηλαδή”. 
Στην συνέχεια η κουβέντα έφερε τα ''Μυστικά της Εδέμ'' καθώς η Ελένη Μενεγάκη ήθελε να μάθει το αν σκοπεύει να γυρίσει στην σειρά για τα επόμενα επεισόδια της σειράς που θα προβάλλονται ως τον Δεκέμβριο. Ο ηθοποιός απάντησε:''Πέρασε μια περίοδος που πραγματικά είχα ανάγκη να πάρω κάποιες αποστάσεις. Είχα βρεθεί σε μια πολύ δύσκολη κατάσταση. Ήμουν πολύ στρεσαρισμένος, είχα χάσει λίγο την αίσθηση της πραγματικότητας. Τώρα σιγά-σιγά ξαναπατάω στα πόδια μου, θέλω να δώσω το “παρών” στους συνεργάτες μου και στους ανθρώπους που με εμπστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια''. Και ακολούθησε η δημόσια συγνώμη στην σεναριογράφο της σειράς Έλενα Ακρίτα λέγοντας: ''Χρωστάω και μια συγγνώμη στην Έλενα Ακρίτα, γιατί ξέρω ότι την πλήγωσα, αλλά δεν θέλω να πω περισσότερα. Θα το συζητήσουμε μεταξύ μας. Ευχαριστώ πολύ τον κόσμο που είναι δίπλα μου όλο αυτό το διάστημα. Με μεγάλη μου χαρά!” Οι fans του σίγουρα το επιθυμούν....προς το παρόν υπάρχει η επιθυμία του να το κάνει και αναμένουμε τις εξελίξεις.
Keywords
Τυχαία Θέματα