Πάλι άλλάζει ο προγραμματισμούς του Mega στην Prime time

08:30 24/1/2015 - Πηγή: TVNea
Η Prime time ζώνη του Μεγάλου καναλιού δεν έχει σταθεροποιηθεί ακόμη. Το αρχικό μοντέλο της στο Α' μισό της σεζόν δεν απέδωσε καρπούς κι έτσι με την έναρξη του Β΄ μισού άλλαξε ολοκληρωτικά. Από την ερχόμενη εβδομάδα το πρόγραμμα αλλάζει και πάλι.

Συγκεκριμένα τα προγράμματα Μάνα Χ Ουρανού και Μοντέρνα οικογένεια που μέχρι πρότινος προβάλλονταν κάθε Παρασκευή στις 22:30 και 23: 30 αντίστοιχα μεταφέρονται στην Τετάρτη που ήταν κενή μετά την Δικαίωση. Οι σειρές θα προβάλλονται τις ίδιες ώρες. Αξίζει να αναφέρουμε
πως οι δύο σειρές που δεν κατάφεραν να κερδίσουν το κοινό παίζουν με πιο αδύναμους αντίπαλους (Ζόρικα επαγγέλματα, Τα Καρντάσιανς) αλλά από τον Φεβρουάριο η Μοντέρνα οικογένεια θα έρθει αντιμέτωπη με την 10η εντολή που το κοινό αναμένει με ανυπομονησία.

Κάθε Παρασκευή τώρα θα βλέπουμε θεατρικές παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή. Αυτήν την Παρασκευή θα προβληθεί ο Μάγος του Ροζ(Δελφινάριο - 2010). Ας σημειώσουμε πως οι παραστάσεις του Μάρκου σημειώνουν πολύ υψηλές τηλεθεάσεις όταν προβαλλόταν τα προηγούμενα χρόνια από Ant1 και Star. Μάλιστα τη συγκεκριμένη παράσταση την είχαμε δει στο Star. Έτσι το Mega θα προβάλλει δύο φορές την εβδομάδα θέατρο ενώ για πρώτη φορά θα δούμε παράσταση του Μάρκου Σεφερλή στο σταθμό. Μάλιστα δεν αποκλείεται να δούμε και την παράσταση του περασμένου καλοκαιριού που δεν έχει προβληθεί τηλεοπτικά ενώ έχει μαγνητοσκοπηθεί από τηλεοπτικό συνεργείο.

Και λέω εγώ... Μήπως προετοιμάζουν την Παρασκευή για το βραδινό show του Μάρκου? Ίδωμεν!

Έτσι το Mega επιχειρεί να οδηγήσει την Prime time ζώνη του στην κορυφή της τηλεθέασης με τον νέο αυτό συνδυασμό.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα