Π. Μουζουράκης: το "καλάμι" και οι παράλογες απαιτήσεις του για τους "Δαίμονες"!

17:47 18/1/2013 - Πηγή: TVNea
Απαιτήσεις... ντίβας φαίνεται πως είχε ο Πάνος Μουζουράκης, στις συζητήσεις του με την Άννα Βίσση, για την συμμετοχή του στην επιστροφή της ροκ όπερας "Δαίμονες". Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό, οι "Δαίμονες", έπειτα από 21 χρόνια, επιστρέφουν δριμύτεροι και ανανεωμένοι, αυτή τη φορά στη σκηνή του θεάτρου "Παλλάς", υπό τη σκηνοθετική επιμέλεια του Γιάννη Κακλέα.

Το όνομα του Πάνου Μουζουράκη ήταν μεταξύ των επικρατέστερων για τον ρόλο
του Ντάνιελ, του συμπρωταγωνιστή της Άννας Βίσση. Ωστόσο, η συνεργασία δεν "έκατσε" και τώρα έρχονται στο φως οι πραγματικοί λόγοι αυτής της άκυρης συνεννόησης. Οι παράλογες απαιτήσεις του ηθοποιού και η αίσθηση της "ντίβας στη θέση της ντίβας" ήταν που "στράβωσαν" την ιδέα που είχε η τραγουδίστρια για τον Πάνο Μουζουράκη. Η ίδια, μάλιστα, προσπάθησε να τον λογικεύσει. Όμως, όταν είδε πως το "καλάμι" ήταν για τα καλά... καβαλημένο και δη με τη σύμφωνη γνώμη της συντρόφου - Μαρίας Σολωμού -, η Άννα κατάλαβε πως δεν αξίζει να το συζητάει πια.

Έτσι, λοιπόν, βρήκε τον κατάλληλο αντικαταστάτη στα μάτια του Παναγιώτη Πετράκη, ενώ "έκλεισε" παράλληλα και την αγαπημένη Εβελίνα Παπούλια στο ρόλο της Μάγισσας.
Keywords
Τυχαία Θέματα