Ό,τι έγινε στο 6ο Live του Your Face Sounds Familiar

20:22 20/5/2013 - Πηγή: TVNea
Ξεχωριστό, ανατρεπτικό, συγκινητικό, απολαυστικό, με μια λέξη το 6ο Live του Your Face Sounds Familiar χθες στον ΑΝΤ1 ήταν super και όπως κάθε Κυριακή αποτέλεσε την καλύτερη τηλεοπτική παρέα. Οι ταλαντούχοι διαγωνιζόμενοι ενσάρκωσαν με μοναδικό τρόπο αγαπημένους καλλιτέχνες της μουσικής σκηνής και εντυπωσίασαν με τις μεταμορφώσεις τους.

Το 6ο Live του Your Face Sounds Familiar
αποτέλεσε την πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού, συγκεντρώνοντας σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης. Συγκεκριμένα, το δυναμικό κοινό 15-44 παρέμεινε στον ΑΝΤ1 σε ποσοστό 38,1%. Το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης προήλθε από τις γυναίκες 15-24 οι οποίες παρακολούθησαν το show σε ποσοστό 59,1%. Εξίσου μεγάλη τηλεθέαση έδωσαν στο Your Face Sounds Familiar και οι νέοι 15-24, καθώς έμειναν στους δέκτες τους σε ποσοστό 46,1%.

Το Your Face Sounds Familiar επικράτησε στη ζώνη μετάδοσής του σε όλα τα κοινά. Όπως αποτυπώνεται στον πίνακα που ακολουθεί, στο δυναμικό κοινό 15-44 κέρδισε προβάδισμα 23,2 μονάδων από το κανάλι που ακολουθεί. Η μεγαλύτερη διαφορά στη ζώνη μετάδοσής του, σημειώθηκε στο γυναικείο κοινό 15-24 με την απόσταση από το δεύτερο κανάλι να εκτοξεύεται στις 40,8 μονάδες!

Το 6ο Live του Your Face Sounds Familiar έδωσε δυναμικό πάρων και στα Social Media. Έτσι την Κυριακή 19 Μαΐου ανακηρύχθηκε trending topic στο Twitter, με τα mentions να ξεπερνούν τις 3.500!

Οι εμφανίσεις των διαγωνιζόμενων ξεκίνησαν με τον Κώστα Μαρτάκη να τα δίνει όλα on stage ως Νίκος Καρβέλας. Η Σύλβια Δελικούρα, πιο sexy από κάθε άλλη φορά, ξεσήκωσε το κοινό ως Kylie Minogue. Η Θωμαή Απέργη μας ταξίδεψε στα 50s ως Μαίρη Λίντα και η Μαντώ ως Anastacia απέδειξε πως και στο Rock ρεπερτόριο ξέρει να κερδίζει τις εντυπώσεις. Ο Νίκος Γκάνος κινήθηκε σε Pop ρυθμούς ως Justin Bieber και ο Θανάσης Αλευράς σε Gothic Punk Rock, ως Alice Cooper. Ο Κρατερός Κατσούλης ως Διονύσης Σαββόπουλος, βρέθηκε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, κερδίζοντας το 12άρι των κριτών και του κοινού, αφού εκτέλεσε μια από τις εκπληκτικότερες ερμηνείες που έχουμε δει μέχρι στιγμής στο show. Ο Κωνσταντίνος Καζάκος εμφανίστηκε στη σκηνή ως Jim Morrison και η Κρυσταλλία, με έντονα τα στοιχεία από τον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, ενσάρκωσε με ιδιαίτερη επιτυχία τη Μαίρη Χρονοπούλου. Το έντεχνο τραγούδι εκπροσώπησε στο 6ο live η Αντα Λιβιτσάνου και ως Ελεωνόρα Ζουγανέλη ερμήνευσε το μεγάλο hit "Έλα".

Ο φιλανθρωπικός χαρακτήρας του Your Face Sounds Familiar έδωσε την ευκαιρία στον νικητή της βραδιάς, να προσφέρει τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν από την ψηφοφορία του τηλεοπτικού κοινού στο Ίδρυμα ή το Σωματείο της επιλογής του. Έτσι, ο μεγάλος νικητής του 6ο live, Κρατερός Κατσούλης, προσέφερε τα έσοδα στα "Παιδικά Χωριά SOS" Θεσσαλονίκης.

Με γιορτινή διάθεση και περισσότερες εκπλήξεις, το show που λατρεύει τους stars όλου του κόσμου, ανανεώνει το ραντεβού του για την Κυριακή 26 Μαΐου και υπόσχεται να μεταμορφώσει ακόμα ένα βράδυ… μαγικά, με τους παίκτες να παρουσιάζονται ως:

Σύλβια Δελικούρα: Αλίκη Βουγιουκλάκη

Μαντώ: Τζένη Βάνου

Αντα Λιβιτσάνου: Sinead OConnor

Θωμαή Απέργη: Bob Marley

Κρατερός Κατσούλης: Tom Jones

Κωνσταντίνος Καζάκος: Joan Jett

Κρυσταλλία: Axl Rose

Νίκος Γκάνος: Γιώργος Μαζωνάκης

Κώστας Μαρτάκης: Robbie Williams

Θανάσης Αλευράς: Χρήστος Θηβαίος
Keywords
Τυχαία Θέματα