Όσα θα δούμε απόψε στο «Total Football»

08:45 5/7/2020 - Πηγή: TVNea

Πλούσια θεματολογία και αυτήν την Κυριακή στην καθιερωμένη εκπομπή των Ελλήνων φιλάθλων, το Total Football, που έρχεται στις 23:00 με ρεπορτάζ, παρασκήνιο, αποκλειστική συνέντευξη Καρλίτος, ισχυρή άποψη και θέματα που δεν τα βλέπετε πουθενά αλλού.
Ο Πάνος Βόγλης, η Χριστίνα Βραχάλη και ολόκληρη η δημοσιογραφική ομάδα του αθλητικού τμήματος του Open μας μεταφέρουν τη δράση και το ρεπορτάζ από τη μάχη της δεύτερης θέσης στα πλέι-οφ και τον απόηχο του ντέρμπι των «αιωνίων» Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός.
Ο
νέος αστέρας του Παναθηναϊκού, ο Ισπανός Καρλίτος, δίνει την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη και αποκαλύπτεται στον κόσμο της ομάδας. Μίλησε για τα γκολ που θα πετύχει, τους τίτλους που οραματίζεται με το τριφύλλι, τα σχόλια που είχε κάνει για εκείνον ο Βαζέχα στην εκπομπή και πως βίωσε το διάστημα της πανδημίας. Στην εκπομπή θα προβληθεί εκτενές θέμα για την ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Μάσιμο Καρέρα.
Ο σπουδαίος Κριστόφ Βαζέχα και o κορυφαίος Έλληνας σπορτσκάτσερ, Αλέξης Σπυρόπουλος, αναλύουν την αγωνιστική εικόνα ομάδων και παικτών, ενώ ο Βασίλης Βέργης και ο Βασίλης Παπαθεοδώρου μας αποκαλύπτουν τι συμβαίνει στο παρασκήνιο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο Κώστας Βασιλόπουλος και ο Σταύρος Κόλκας μας μεταφέρουν τον παλμό της Θεσσαλονίκης και ο Νικόλας Βασιλαράς μας μιλάει για το σήμερα και το αύριο του Παναθηναϊκού. Tην παρέα συμπληρώνει ο επί σειρά ετών κορυφαίος Έλληνας διαιτητής, Τάσος Κάκος, που με το μάτι του ειδικού διώχνει κάθε αμφιβολία από τις φάσεις που σηκώνουν συζήτηση για τις αποφάσεις των διαιτητών.
Πλούσιο ρεπορτάζ και δηλώσεις από όλα τα ματς των πλέι-άουτ και γκολ από τα μεγάλα ξένα πρωταθλήματα. Και αυτή την Κυριακή, το Total Football στις 23:00 προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη ενημέρωση για τα μικρά και μεγάλα γεγονότα του ελληνικού πρωταθλήματος, με χαρακτήρα και άποψη.
http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα