Ονόματα-έκπληξη πέρασαν στο NEXT TOP MODEL...

20:06 30/8/2018 - Πηγή: TVNea

Είναι η πρώτη φορά που βγαίνουν ονόματα από τις συμμετοχές του Next top model που θα λάβουν μέρος και θα είναι μέσα στο σπίτι. Ήδη το παιχνίδι έχει ξεκινήσει και οι κοπέλες είναι μέσα σε ξενοδοχείο. Στο σπίτι θα πάνε λίαν συντόμως. Το επίπεδο είναι ανεβασμένο και οι κοπέλες που έχουν περάσει στα Live είναι πανέμορφες και σε πολύ καλό επίπεδο.

Οι πηγές μας όμως και το ρεπορτάζ που κάνουμε έφεραν τα πρώτα ονόματα στο γραφείο
μας που τα γνωρίζουμε πολύ καλά , άλλα από την πορεία τους στο μόντελινγκ , άλλα από την τηλεόραση και αλλά από τον ενεργό ρόλο τους στα social media. Δε θα μπω στην διαδικασία να προδώσω πολλά μιας και η παραγωγή κρατάει κρυφά τα πάντα και δε θέλει διαρροές.

Πρώτη κοπελα η Μικαέλα Φωτιάδη. Εστεμμένη, πανέμορφη και μητέρα ενός αγοριού. Στα 24 της χρόνια πήρε το ρίσκο να πάει στο παιχνίδι και πέρασε με πολύ καλές κριτικές από την επιτροπή. Δεύτερη κοπέλα η Εύη Ιωαννίδου που αναζητά την τύχη της και πάλι σε ένα παιχνίδι μετά το Nomads που μπήκε και έφυγε αμέσως. Τρίτη κοπέλα η Ειρήνη Στεριανού που μας έχει απασχολήσει με τον σκανδαλιάρικο λογαριασμό της στο instagram. Tέλος, άλλο ένα κορίτσι χαμηλών τόνων και πανέμορφο είναι η Γαρυφαλιά Καλυφώνη.

Πηγή: Newspistol

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα