Όλα παίζουν: Η κόντρα Καινούργιου - Μαγγίρα, η Σασλόγλου και οι διαρροές

12:52 30/10/2014 - Πηγή: TVNea

Εμείς τα λέγαμε από την αρχή. Καλά, περιμένατε να μην «σφαζόντουσαν» τρείς γυναίκες μαζί; Είναι δυνατόν; Εδώ μια και… τα βάζει με τον σκηνοθέτη, επειδή θεωρεί ότι της κλέβει πλάνα.
Αν και στην αρχή ήταν όλα ρόδινα για το σέξι τρίο, όσο περνούσαν οι μέρες άρχιζαν τα… όργανα να βαράνε… Με αποκορύφωμα την αποχώρηση της Κατερίνας Καινούργιου από την εκπομπή την Τρίτη.
Δεν μπήκα στη διαδικασία να γράψω τίποτε αυτές τις δυο μέρες. Όχι γιατί δεν είχα κάτι άλλα διότι περίμενα να διασταυρώσω την πραγματική κόντρα που υπάρχει στο project.
Και
μιας που ανέφερα project η κοπελίτσα που ανέλαβε project manager-δεν ξέρω για πόσο ακόμη- Ιζαμπέλ Σασλόγλου, είναι η πραγματική αιτία που στις τελευταίες εκπομπές τα νούμερα είναι μονοψήφια.
Το στέλεχος είχε την φαεινή ιδέα να βάλει την Μπέτυ-πότε επιτέλους θα κάνω νούμερα μόνη μου- Μαγγίρα και τον Γιώργο-θέλω σώνει και ντε να γίνω ο Γιώργος Μαρίνος του 2014-Λιανό να ξεκινούν την εκπομπή.
Το κοινό όμως είναι αυστηρό. Έχει κρίση και απορρίπτει. Και τους απέρριψε.
Την ίδια ώρα η ένταση που υπάρχει με την Καινούργιου και την Μαγγίρα έχει περάσει τα λίγα τετραγωνικά του πλατό. Ειδικά η Μπέτυ η οποία δεν βάζει γλώσσα μέσα είναι σύμφωνα με αναφορές εριστική έχει τουπέ και μιλάει προσβλητικά. Τόσο στα διαφημιστικά breaks αλλά και στις συσκέψεις. Σιγα καλή μου. Δεν είσαι και η Ραφαέλα Καρά!
Από την άλλη η Καινούργιου είναι ένας περίεργος άνθρωπος με απαιτήσεις που πολλές φορές δεν στέκουν-Hellooooo- αλλά ποτέ δεν υπήρξε αγενής. Η barbie του Alpha έχει τόσες φιλοδοξίες που νομίζει ότι θα πάρε μεταγραφή στο E- entertainment το καλοκάιρι.
Άντε λοιπόν αυτές τις δυο περσόνες να της κάνεις καλά. Μπορείς; Δύσκολο. Και τι κάνεις γι΄αυτό; Διαρρέεις έντεχνα πληροφορίες από δω και από εκεί για να στείλεις μηνύματα στις πρωταγωνιστριες της κόντρας; Τραγικό. Και το κάνεις γιατί; Διότι είσαι ανίκανος να διοικήσεις.
Οι δυο γυναίκες λοιπόν είναι στα κάγκελά και με μεγάλο ζόρι συγκρατούν την υπομονή τους. Η αλήθεια είναι ότι η Κατερίνα Καινούργιου δεν έχει κανένα πρόβλημα με την Διοίκηση, όπως κάπου διάβασα. Τόσο με τον Καλημέρη αλλά και με άλλα στελέχη του καναλιού η σχέση της είναι άψογη.
Άλλωστε ο Τζόνι ξέρει καλά ότι άνθρωποι που στηρίζουν έμπρακτα το κανάλι που διοικεί και φέρνουν και λεφτά στο μαγαζί-αναφέρομαι στην εκπομπή μόδας της Καινούργιου που είναι χορηγημένη από δική της πρωτοβουλία- βοηθούν στην επίτευξη των στόχων του.
Την ίδια ώρα το πρόβλημα συνολικά της εκπομπής φαίνεται να έχει όνομα και επίθετο. Η Σασλόγλου δείχνει να μην πείθει. Τόσο την ομάδα που τρέχει την εκπομπή αλλά και τους παρουσιαστές. Κάποιοι δε εξ αυτών κάνουν τα παγώνια.
Ο Λιανός διότι δεν έχει μάθει να σηκώνει ανάστημα… ΠΟΤΕ…
Η Μπέτυ που θέλει σώνει και ντε να βγαίνει στο γυαλί αγνοώντας τις παταγώδεις επιτυχίες του παρελθόντος της, η Καμηλά διότι με την εκπομπή ξεφεύγει από το everyday mama και δεν την ενδιαφέρει και πολύ το αποτέλεσμα και η Καινούργιου που έχει φιλοδοξίες και όταν δεν της αρέσει κάτι το λέει.
Η μικρή εμπειρία μου στην τηλεόραση λέει ότι η παραπάνω κατάσταση δείχνει κενό εξουσίας. Δείχνει έλλειμμα αρχηγού. Και όπως καταλαβαίνετε η παραπάνω παθογένεια στο τέλος θα κάνει κακό σε αυτούς που βγαίνουν μπροστά στον φακό. Γιατί στην τελική… Ποιος ξέρει την Σασλόγλου μωρέ!!!

nassos blog/gossip-tvhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα