Όλα έτοιμα για τον αποψινό τελικό του X Factor

15:31 8/7/2016 - Πηγή: TVNea
Λίγες ώρες έμειναν για τον μεγάλο τελικό του X Factor και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή.
Ο Ίαν Στρατής, ο Ανδρέας Λεόντας και οι Stereo Soul διεκδικούν την πρωτιά στον τελικό του X Factor αλλά και το μεγάλο έπαθλο, ένα συμβόλαιο με την Feelgood Records και ένα αυτοκίνητο. Κριτές και διαγωνιζόμενοι έχουν εργαστεί αρκετά και ο πήχης έχει ανέβει πολύ
ψηλά γι αυτό και το αποτέλεσμα θα κριθεί στις λεπτομέρειες.
Εκτός από τους τρεις φιναλίστ, τη βραδιά θα συμπληρώσουν ο Νίνο, ο οποίος θα ερμηνεύσει τις επιτυχίες του, γιορτάζοντας έτσι τα 14 χρόνια παρουσίας του στο χώρο. Στην σκηνή θα βρεθεί ακόμα η Τάμτα, η οποία θα ερμηνεύσει το νέο της τραγούδι "Το κάτι παραπάνω", αλλά και η Giussi Ferreri, νικήτρια του ιταλικού X Factor, για να ερμηνεύσει πολλές από τις επιτυχίες της.
Θα δούμε ακόμα επί σκηνής, τους περισσότερους που αποτελούσαν την 16άδα του X Factor να εμφανίζονται και πάλι στη σκηνή .
Οι τρεις φιναλίστ θα παρουσιάσουν ένα τραγούδι από μόνοι τους και ένα δεύτερο, στο οποίο θα είναι ντουέτο μεταξύ των παικτών.
Οι τηλεφωνικές γραμμές θα ανοίξουν μόλις ξεκινήσει η πρώτη ερμηνεία και θα παραμείνουν ανοικτές μέχρι να ολοκληρωθούν οι εμφανίσεις και των τριών συμμετεχόντων.

Είσαστε έτοιμοι για να μάθετε τον νικητή του X Factor;
Συντονιστείτε στον ΣΚΑΙ στις 21:15 για τον μεγάλο τελικο

πηγή: zappithttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα