«ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ» έρχονται και αυτή την εβδομάδα πιο ανατρεπτικοί από ποτέ!

15:45 14/2/2016 - Πηγή: TVNea
Όλες οι απαντήσεις στα νέα επεισόδια της αγαπημένης σας σειράς «ΟΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΕΣ» κάθε Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη και Πέμπτη στις 22.15, μόνο στον ΑΝΤ1!
46o έως 49o επεισόδιο
Η Τατιάνα είναι εκτός ορίων φοβούμενη ότι ο Παύλος έφυγε οριστικά από το σπίτι και η Βάλια με την Μαριλένα προσπαθούν να της συμπαρασταθούν. Ο Φρίντομ και η Ίρις βγαίνουν το πρώτο τους ραντεβού. Και ο Ανδρέας προσπαθεί για μια ακόμα φορά να μιλήσει στη Μαριλένα για το φιλί με την Ίριδα.
Η Ίρις αγοράζει ένα σκύλο και τον χρησιμοποιεί σαν αφορμή για να
βρίσκεται με τον Αντρέα. Η Μαριλένα προσπαθεί να ξεπληρώσει τον Αστυνόμο για τη συμπαράστασή του, μεσολαβώντας στο κολλέγιο για να πάρουν με υποτροφία την κόρη του Αλίνα (Κωνσταντίνα Κομμάτα). Η Ντίνα ζητάει από τον Ισίδωρο να ανανεώσουν τους όρκους τους. Ο Φρίντομ κάνει ακόμα μία προσπάθεια να πείσει την Βάλια να γυρίσει κοντά του.
Η Ίρις συναντιέται μυστικά με τον Θείο της (Νίκος Αρβανίτης) για να συζητήσουν για το σχέδιο ανάληψης της διοίκησης της Κούλντογκ. Ο Άρης κι ο Βαγγέλης προχωράνε στα σχέδια τους για το μπαρ, μόνο που η Βάλια απαγορεύει στο βασικό μέτοχο τους τον Φρίντομ να επενδύσει στο μπαρ.

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα