Οι νικητές των MTV EMA 2011!

17:21 7/11/2011 - Πηγή: TVNea
Lady Gaga,Bruno Mars,30 seconds to Mars & Katy Perry οι μεγάλοι νικητές.Εκπληκτική η χθεσινή απονομή στο Μπέλφαστ.
Ύστερα από ένα απόλυτα εκπληκτικό σύνολο ψήφων από τους fans (πάνω από 158 εκατομμύρια ψήφους!) οι Νικητές των MTV EMA 2011 έφυγαν για το σπίτι (ή μάλλον τους πήγαν οι σωφέρ) με τα ανάλογα βραβεία. Η Lady Gaga
έκλεψε την παράσταση, αποχαιρετώντας το Belfast με τέσσερα βραβεία (Best Female, Best Song, Best Video και Biggest Fan). Δεν ήταν όμως η μόνη που κέρδισε πολλά βραβεία. Οι τακτικοί επισκέπτες των EMA, 30 Seconds To Mars έλαβαν το πρώτο βραβείο της βραδιάς από το red carpet pre-show  στην κατηγορία "Best Alternative" και τιμήθηκαν ξανά με το "Best World Stage". Ο Bieber Fiever έκανε ξανά την δουλειά του, οδηγώντας τους ψηφοφόρους να του χαρίσουν το "Best Male" και το "Best Pop", ενώ ο Bruno Mars έφτασε στο απόγειο μιας καταπληκτικής χρονιάς με τα βραβεία "Best Push" και "Best New". Η συλλογή των βραβείων του Eminem θα φορτωθεί μεπολύ ακόμα EMA υλικό με την δεύτερη του νίκη στην κατηγορία "Best Hip Hop" και  η Katy Perry μας έδειξε γι` ακόμα μια φορά ότι είναι η αγαπημένη των EMA κερδίζοντας το "Best Live".
Το "Best Rock" βραβείο πήγε στους Linkin Park και η κορεάτικη μπάντα Big Bang απέδειξε ότι μπορούν να ροκάρουν σε όλη την υφήλιο, κερδίζοντας το πρωτοποριακό βραβείο της κατηγορίας "Worldwide Act".Στο αποκορύφωμα της βραδιάς των βραβείων οι Queen έκλεψαν την παράσταση κερδίζοντας το "Global Icon" Award" πριν από ηλεκτρική performance που περιλάμβανε τον Adam Lambert στα φωνητικά.Δείτε την πρωταγωνίστρια Gaga να ερμηνεύει το Marry the night:


Keywords
Τυχαία Θέματα