Οι λαμπεροί καλεσμένοι των εορτών σε όλα τα κανάλια!

10:15 22/12/2014 - Πηγή: TVNea
Οι γιορτές είναι προ των πυλών και τα κανάλια έχουν φορέσει τα καλά τους και έχουν ετοιμάσει
special προγράμματα προκειμένου να φέρουν την χαρά των Χριστουγέννων και μέσα στο σαλόνι σας. Ποια πρόσωπα θα δούμε όμως να κάνουν την guest εμφάνισή τους στις εορταστικές εκπομπές;

ANT1

Στον ΑΝΤ1 είναι όλοι έτοιμοι και από τη Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου ξεκινά το πάρτι! Η αρχή θα γίνει με το ΟΛΑ ΜΠΙΠ με καλεσμένη τη Δέσποινα Βανδή να κάνει άνω κάτω την παρέα του Θέμου Αναστασιάδη, του Βαγγέλη Περρή και της Δούκισσας Νομικού
δίνοντας μια από τις πλέον ξεχωριστές συνεντεύξεις της.

Ρεβεγιόν θα κάνουμε με τα «Καρντάσιανς» που στις 24 του μήνα ανοίγουν το σπίτι τους στους Στέλιο Ρόκκο και τους πρωταγωνιστές της σειράς «Η εκδρομή», Λίνα Σακκά, Όθωνα Μεταξά, Ευγενία Σαμαρά, Νίκο Τσολερίδη κ.ά.

Ανήμερα των Χριστουγέννων η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας καλωσορίζουν στο Πρωινό του ΑΝΤ1, του Κώστα Μπίγαλη, Κώστα Χαριτοδιπλωμένο και Πασχάλη ενώ το «παρών» δίνει και ο Φάνης Λαμπρόπουλος από το Dancing with the Stars

Στις 11.30 το βράδυ των Χριστουγέννων, τα Καρντάσιανς υποδέχονται την Ελένη Φουρέιρα που θα τραγουδήσει αλλά και θα μιλήσει για όλα όσα ακούγονται τον τελευταίο καιρό για τον χωρισμό της με τον Γιώργο Σαμαρά. Καλεσμένοι της εκπομπής είναι επίσης και το καστ της παράστασης ΤΟΚ ΤΟΚ, Κώστας Σπυρόπουλος, Ματθίλδη Μαγγίρα, Χριστίνα Θεοδωροπούλου, Κατερίνα Τσάβαλου και Ορφέας Παπαδόπουλος.

Στις 26 Δεκεμβρίου το Πρωινό υποδέχεται τον Κώστα Μαρτάκη ενώ ρεβεγιόν Πρωτοχρονιάς τα Καρντάσιανς υποδέχονται την Πέγκυ Ζήνα και την παρέα της σειράς «Οι συμμαθητές». Τραγουδούν επίσης οι Μιχάλης Μαρίνος, Φαίδων Φαρίντ και Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Ανήμερα Πρωτοχρονιάς το Πρωινό υποδέχεται τον Βασίλη Καρρά να τραγουδά Live τις μεγαλύτερές του επιτυχίες

Alpha

Τη δεύτερη ημέρα των Χριστουγέννων, ο Δήμος Βερύκιος και ο Πέτρος Κουσουλός κάθονται στον καναπέ του «Happy day στον Alpha» και κάνουν αναδρομή σε θέματα ποικίλης ύλης που σημάδεψαν τα προηγούμενα χρόνια. Στην παρέα μπαίνει επίσης ο τραγουδιστής Δημήτρης Καραδήμος για να ανεβάσει το κέφι. Τέλος. την Παρασκευή 2 Ιανουαρίου η Ζωή Λάσκαρη δίνει τις δικές της ευχές και μιλάει για όλα.

Η παρέα του «Όλα παίζουν» υποδέχονται το απόγευμα της 25ης Δεκεμβρίου τους Σοφία Βόσσου, Στέλιο Διονυσίου, Κατερίνα Κούκα και Ευθύμη Ζησάκη αλλά και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη με πολύ τραγούδι και παιχνίδι ενώ την Πέμπτη 1 Ιανουαρίου ποδαρικό κάνει ο Γιάννης Βαρδής με την μπάντα του ο οποίος θα τραγουδήσει αλλά θα μας συγκινήσει πολύ μιλώντας με μοναδικό τρόπο για τον πατέρα του Αντώνη Βαρδή.

Καλεσμένοι της Ελένης Μενεγάκη για τις 26 Δεκεμβρίου είναι η Κατερίνα Καινούργιου, ο Μάκης Πουνέντης αλλά και ο Stan.

Τα «αστέρια» θα λάμψουν ακόμα πιο πολύ, στο εορταστικό «Stars System» που έρχεται στην prime-time ζώνη για να αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί το 2014 και να προετοιμαστούμε για το νέο έτος: Την Κυριακή 28 Δεκεμβρίου, στις 20:00, η Άση Μπήλιου παρέα με τον καλεσμένο της, Γιώργο Πανόπουλο, προβλέπουν τι θα φέρει η νέα χρονιά για κάθε ζώδιο, ερωτικά, οικονομικά και επαγγελματικά. Ακόμη, μαθαίνουμε τι καλό μας επιφυλάσσει το 2015 σύμφωνα με το προσωπικό μας ωροσκόπιο ενώ όλοι οι παρουσιαστές του ΑLpha αποκαλύπτουν τις προσδοκίες τους για την καινούργια χρονιά. Άραγε τι να είπε η Ελένη Μενεγάκη;

Ρεβεγιόν Χριστουγέννων θα κάνουμε με τον Σπύρο Παπαδόπουλο ο οποίος έχει καλεσμένους στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» τους Αντώνη Ρέμο, Μελίνα Ασλανίδου, Γιάννη Ζουγανέλη, Κώστα Βουτσά, Ζέτα Δούκα, Ντορέττα Παπαδημητρίου, Φάνη Μουρατίδη, Νίκο Φιλίππου, Αντώνη Καρπετόπουλο, ενώ στο Ρεβεγιον Πρωτοχρονιάς θα απολαύσουμε στον Σπύρο Παπαδόπουλο τους: Κώστα Μακεδονα, Δημήτρη Μπάση, Χρήστο Φερεντίνο, την παρέα του «Όλα παίζουν» , τον Θανάση Βισκαδουράκη, Μάνο Πυροβολάκη, Ραλλία Χρηστίδου και πολλούς άλλους

Τέλος η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η παρέα της υποδέχονται στο «Σπίτι μου σπιτάκι μου» στις 27 Δεκεμβρίου την Σταματίνα Τσιμτσιλή, τη Νίνα Λοτσάρη και τους Σάκη Αρσενίου και Κυριάκο Κυανό. Στις 28 του μήνα η Κωνσταντίνα υποδέχεται τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, που μας μιλά για τη ζωή του, τα επαγγελματικά του σχέδια και τον ρόλο του στο «Rocky Horror Show», αλλά και τους Αλέκα Καμηλά, Σπύρο Πούλη, Σπύρο Σπαντίδα και Κώστα Αποστολάκη ενώ τραγουδούν οι Γιώργος Γερολυμμάτος, Σπύρος Σπυράκος και Νάνσυ Αλεξιάδη.

Για το 2015, ποδαρικό στο «Σπίτι μου, Σπιτάκι μου» κάνουν στις 3 Ιανουαρίου η Αντωνία Καλλιμούκου, ο Γιάννης Αιβάζης, η Έλενα Ράπτη ενώ η Άση Μπήλιου μας λέει τι θα φέρει η νέα χρονιά για κάθε ζώδιο και ο Λευτέρης Ελευθερίου θα κάνει μια εμφάνιση απρόβλεπτη η οποία θα συζητηθεί. Την Κυριακή 4 Ιανουρίου στην παρέα έρχονται ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, η Σίσσυ Φειδά ενώ το κέφι απογειώνει ο Νίκος Ζωιδάκης με τις μαντινάδες του.

ΜΕGA

Στο «Μega με Μία» με τον Μάρκο Σεφερλή ανήμερα των Χριστουγέννων θα δούμε τους Χρήστο Χολίδη, Σταμάτη Γονίδη και Ειρήνη Παπαδοπούλου ενώ στις 26 στο πλατό θα βρεθούν οι συντελεστές της παράστασης «Τρεις κόρες εν καμίνω» Πωλίνα, Ελένη Φιλίνη, Τζέσυ Παπουτσή, Γιώργος Παράσχος κ.ά.

STAR

Η Τατιάνα Στεφανίδου και η παρέα της υποδέχονται παραμονή Χριστουγέννων τους πρωταγωνιστές της κωμικής θεατρικής παράστασης «Δεν θα με τρελάνεις εσύ εμένα», Κώστα Αποστολάκη, Πηνελόπη Πλάκα, Σπύρο Σπαντίδα, Σπύρο Πούλη, Ευτυχία Φαναριώτη.

Στο μεταξύ, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Μαρία Μπακοδήμου επισκέφτονται τα καμαρίνια των Τάμτα, Κώστα Μαρτάκη, Stan, Γιώργου Τσαλίκη, Στέλλας Καλλή, Θωμαής Απέργη και Ελένης Χατζίδου υποδέχονται τον Στέλιο Χανταμπάκη.

Επίσης θα ετοιμάσουν τσουρέκια και θα τα μοιράσουν σε αγαπημένους φίλους της εκπομπής. Τα τσουρέκια θα δοκιμάσουν οι: Μαρία Κωνσταντάκη, Χριστίνα Λαμπίρη, Δημήτρης Ουγγαρέζος, Μάρκος Σεφερλής, Τατιάνα Στεφανίδου, Έλενα Τζαβαλιά, Ελένη Τσαγκά, Σταματίνα Τσιμτσιλή, Ελένη Τσολάκη, Κώστας Φραγκολιάς και θα ψηφίσουν το καλύτερο.

ΕΤV

Στο ΕΤV η Χριστίνα Λαμπίρη υποδέχεται στις 25 Δεκεμβρίου τους συντελεστές της παράστασης «Πρότυπος Οίκος Ανοχής», Χάρη Ρώμα, Μαρία Γεωργιάδου, Σοφία Μουτίδου,Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Βαγγέλη Δουκουτσέλη. Στις 26 έρχονται στο «Με το Καλημέρα» η δημοσιογράφος Φαίη Μαυραγάνη που φέτος αποτέλεσε την έκπληξη στην πρωινή ενημερωτική ζώνη του Σαββατοκύριακου, ο Σίλας Σεραφείμ, γνωστός stand up comedian. Ανήμερα την Πρωτοχρονιά, ποδαρικό στο «Με το Καλημέρα» κάνουν οι πρωταγωνιστές της παράστασης «μαγειρεύοντας με τον Έλβις», Κώστας Δόξας, Νικολέτα Βλαβιανού και Ιωάννα Πηλιχού ενώ θα μάθουμε και τις αστρολογικές προβλέψειες της χρονιάς.

Ο Μένιος Φουρθιώτης και η εκπομπή ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΑ στις 28 Δεκεμβρίου το μεσημέρι διοργάνωσαν μια μεγάλη συναυλία προκειμένου τα έσοδα να διατεθούν στα ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΩΡΙΑ SOS. Καλλιτέχνες όπως ο Κώστας Μαρτάκης, η Χριστίνα Σάλτη, η Θωμαή Απέργη, η Josephine, Μarios Brasil, οι Boys and Noise και πολλοί καλλιτέχνες που κάνουν special guest ενώνουν τις δυνάμεις τους, μαζί με τον Μένιο Φουρθιώτη προκειμένου να βοηθήσουν τη σημαντική προσπάθεια που γίνεται στα παιδικά χωριά SOS. Η εκπομπή θα μεταδοθεί και στο ρεβεγιόν πρωτοχρονιάς στις 23.00.

Kρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου υποδέχονται «Στα καλά καθούμενα» το Σαββατοκύριακο στις 27 και 28 Δεκεμβρίου τη μοναδική Κάτια Δανδουλάκη, τον Θανάση Τσαλταμπάση, τη Δέσποινα Καμπούρη, τον Γιώργο Σειταρίδη και τη Τζένη Διαγούπη ενώ στις 27 το κέφι «ανάβει» με τον Γιώργο Τσαλίκη και στις 28 Δεκεμβρίου με τον Ηλία Βρεττό.

Χριστουγεννιάτικη διάθεση και νοσταλγικές νότες από τον ελληνικό κινηματογράφο, στην εκπομπή «Τώρα ό,τι συμβαίνει», με τη Φαίη Μαυραγάνη, το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου με τον Γιάννη Βογιατζή, τη σοπράνο Μαριάννα Ρηγάκη, την Κάρμεν Ρουγγέρη και την παρέα από την εκπομπή του Θανάση Πάτρα «Τα λέμε».

Στις 28 η Φαίη Μαυραγάνη στήνει νησιώτικο γλέντι με την Στέλλα Κονιτοπούλου, μιλά με τους Γιώργο Χατζηπαύλου και Ζήση Ρούμπο, stand up κωμικούς, και μας συστήνει δύο ελληνόπουλα που ταξίδεψαν επί 6 μήνες στην Αφρική για να χτίσουν σχολείο σε παιδιά εκεί.

ΣΚΑΪ

Στον ΣΚΑΪ η Μαρία Ηλιάκη και ο Μάκης Πουνέντης έχουν καλεσμένο στο χριστουγεννιάτικο «Αυτά Είναι» τον τραγουδιστή Γιώργο Παπαδόπουλο.

Ο Γιάννης Ζουγανέλης από την άλλη, υποδέχεται στο Hot Seat στις 24 Δεκεμβρίου τους: Βαγγέλη Βαζαίο, Γιώργο Μπίλιο, Βασιλική Πετρίδου, Γρηγόρη Μουνδρέα, Βίκυ Καρατζόγλου και Παντελή Αμπατζή.

yupiii.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
δουκισσα νομικου, φαιη σκορδα, ορφέας παπαδόπουλος, πηνελόπη αναστασοπούλου, ντορετα παπαδημητριου, ειρήνη παπαδοπούλου, τατιανα στεφανιδου, πηνελόπη πλάκα, φωτης σεργουλοπουλος, χωρια sos, ΑΝΤ1, σαμαρας, dancing, Πρωτοχρονιά, live, happy, alpha, ελενη μενεγακη, stars, system, νέα, ωροσκοπιο, φερεντινος, rocky, καλλιμουκου, εμφάνιση, παιδικα, sos, noise, πατρα, seat, tvnea, κινηση στους δρομους, δωρο χριστουγεννων, απεργια 17 δεκεμβριου, απεργια 20 δεκεμβριου, απεργια 21 δεκεμβριου, απεργια 22 δεκεμβριου, απεργια 23 δεκεμβριου, απεργια 27 δεκεμβριου, απεργια 28 δεκεμβριου, απεργια 30 δεκεμβριου, απεργια 31 δεκεμβριου, Παραμονή Πρωτοχρονιάς, απεργια 3 ιανουαριου, απεργια 7 ιανουαριου, απεργια 10 ιανουαριου, απεργια 11 ιανουαριου, απεργια 12 ιανουαριου, απεργια 13 ιανουαριου, απεργια 14 ιανουαριου, απεργια 17 ιανουαριου, απεργια 18 ιανουαριου, απεργια 19 ιανουαριου, απεργια 20 ιανουαριου, απεργια 21 ιανουαριου, απεργια 24 ιανουαριου, απεργια 25 ιανουαριου, απεργια 26 ιανουαριου, απεργια 27 ιανουαριου, απεργια 28 ιανουαριου, απεργια 31 ιανουαριου, σισσυ χρηστιδου, απεργια 1 δεκεμβριου, Καλή Χρονιά, νικος απεργης, δωρο πασχα 2012, βικυ σταματη, κωστας καρρας, νίκος αναστασιάδης, ποιος αποχωρησε απο το dancing with the stars 3, ποιος κερδισε στο dancing with the stars 3, ντορεττα dancing, η ζωη, θωμαη απεργη, μιλα, πηνελόπη πλάκα, ελενη, δανδουλακη, μαρια ηλιακη, ζουγανελη, χωρια sos, αποστολακη, λινα σακκα, ιωαννα πηλιχου, αφρικη, ευχες, ζετα δουκα, ζηνα, πηνελόπη αναστασοπούλου, πηνελοπη, τσουρεκια, υγεια, seat, time, tvnea, αιβαζης, αση μπηλιου, ασλανιδου, βανδη, βικυ, βραδυ, βοσσου, γινει, γινεται, γιωργος λιαγκας, γλεντι, δεσποινα βανδη, δεσποινα καμπουρη, δεσποινα, δευτερα, δημος, ελενα, ευγενια σαμαρα, ευγενια, ευτυχια, ειπε, ειρηνη, εμφάνιση, ερχεται, ερχονται, ετος, ζετα, ζωη, ζηση, ζωδιο, ζωη λασκαρη, ζωνη, ζουγανελης, ιωαννα, κωστας μαρτακης, λασκαρη, λιαγκας, λοτσαρη, μενεγακη, μηνες, μανο, μπηλιου, μαρια, νικο, νινα λοτσαρη, νοτες, οικος, ορφεας, ορφέας παπαδόπουλος, ουγγαρεζος, παιδικα, παιδια, πεγκυ ζηνα, πεμπτη, πιο πολυ, πλακα, προγραμματα, πρωταγωνιστες, πρωινο, ραλλια χρηστιδου, ραλλια, ρολο, σαββατο, σεφερλης, σισσυ φειδα, σκορδα, σοπρανο, σοφια, σπιτι, σχεδια, σχολειο, ταμτα, τατιανα, φαιδων, φουρειρα, χριστινα, χαρα, ανω κατω, αρσενιου, δημητρης, dancing, κορες, κωνσταντινα, κωστας φραγκολιας, κωστας, κυριακη, νικολετα, noise, νομικου, παιχνιδι, πηλιχου, πωλινα, ρωμα, sos, σπυρος, σπυροπουλος, θεματα
Τυχαία Θέματα