Οι κοινές πασχαλινές διακοπές στη Μύκονο (photos)

10:16 10/5/2013 - Πηγή: TVNea

Στο νησί των ανέμων πέρασαν τις πασχαλινές τους διακοπές ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Χρήστος Μάστορας, παρέα με την αγαπημένη του Courtney Parker, και ο Claydee.

Οι τρεις καλλιτέχνες φιλοξενήθηκαν σε σπίτι στο Αγράρι της Μυκόνου έχοντας ως συντροφιά τους συνεργάτες τους, Δημήτρη Τσακούμη και Μιχάλη Παπανικολάου, αλλά και την Άννα Μαρία Αντύπα, διευθύντρια της Cobalt Music.
O Κωνσταντίνος Αργυρός και ο Claydee βρέθηκαν στο νησί από την Μεγάλη Πέμπτη ενώ την επόμενη ημέρα κατέφτασαν στη Μύκονο και ο Χρήστος Μάστορας με την Courtney Parker.

"Όλοι μαζί πέρασαν ωραίες και χαλαρές στιγμές, προτιμώντας να ξεκουράζονται στο φιλικό σπίτι όπου διέμεναν, στο Αγράρι. Δεν θέλησαν να επιχειρήσουν το πρώτο τους μπάνιο στη θάλασσα, ωστόσο, τίμησαν ιδιαίτερα τη νυχτερινή ζωή του νησιού επισκεπτόμενοι τα πιο γνωστά μαγαζιά, όπως το ξακουστό Astra, στο οποίο χόρευαν ως το πρωί house μουσική, αλλά και το VooDoo. Μάλιστα, όταν μπήκαν μέσα στο VooDoo, ο Dj άρχισε να παίζει δικά τους τραγούδια και φυσικά το κέφι στην παρέα απογειώθηκε!" αναφέρει η ίδια πηγή.

Το Μεγάλο Σάββατο, ωστόσο, ο Κωνσταντίνος Αργυρός χρειάστηκε να αφήσει πίσω την παρέα και να γυρίσει στα καθήκοντά του καθώς, μετά την Ανάσταση, έπρεπε να εμφανιστεί στο Posidonio, όπου συνεχίζει τις επιτυχημένες εμφανίσεις του.

Πηγή : yupiii.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα