Οι εξελίξεις για το ¨Voice¨ στο Σταρ...

21:30 26/7/2016 - Πηγή: TVNea
Πριν λίγες μέρες το Σταρ απέκτησε και επίσημα τα δικαιώματα του τρίτου κύκλου του ¨The
Voice¨.Πρόθεση του σταθμού είναι το λαμπερό σόου να βγει τον Οκτώβρη,δηλαδή την ίδια περίοδο με το ¨Rising Star¨ του Ant1.

Κάτι τέτοιο όμως δεν είναι και πολύ πιθανό.Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν και ακόμα δεν έχουν βγει οι αιτήσεις συμμετοχής για τους επίδοξους τραγουδιστές.Έτσι λοιπόν φαντάζει απίστευτο να μπορεί να βγει στον αέρα το παιχνίδι σε τόσο λίγο χρονικό διάστημα.

Για
το ρόλο του παρουσιαστή το επικρατέστερο όνομα είναι αυτό του Γιώργου Καπουτζίδη,ο οποίος ακόμα όμως δεν μπορεί να απαντήσει αφού περιμένει τις εξελίξεις στο Mega.Για την κριτική επιτροπή πρόταση έχουν δεχθεί πάρα πολλοί καλλιτέχνες,αλλά ο μόνος που είναι κοντά στο να πει το τελικό ¨ναι¨ είναι ο Γιώργος Σαμπάνης.

Τα ονόματα(Άννα Βίσση και Γιώργος Μαζωνάκης) πράγματι έχουν δεχθεί πρόταση,αλλά το σίγουρο είναι πως δεν επιθυμούν στην παρούσα φάση να επιχειρήσουν να εμπλακούν με τα τηλεοπτικά.Και σε όλα αυτά,ήδη έχουν αρχίσει και οι πρώτες αποχωρήσεις από την παραγωγή της εκπομπής.Το στέλεχος που έκανε μεταγραφή από το Mega αποχώρησε από το Σταρ λόγω έντονων διαφωνιών.

Τέλος,μπορεί τα στελέχη του σταθμού να εξέταζαν το ενδεχόμενο ο τρίτος κύκλος να πραγματοποιηθεί στο πλατό που εξελισσόταν το παιχνίδι και τα προηγούμενα δύο χρόνια,ωστόσο τελικά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει.Το συγκεκριμένο studio καπαρώθηκε από τον Ant1,όπου εκεί θα φιλοξενείται το ¨Dancing All Stars¨ με τη Δούκισσα Νομικού τον Οκτώβριο.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα