Οι δύσκολες μέρες της Φαίης Σκορδά

18:15 7/3/2016 - Πηγή: TVNea
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης στο entertv.gr:

"Γνώρισα την πριγκίπισσα του Κιλκίς" έλεγε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας για τη διάσημη πλέον σύζυγό του, αφού προηγουμένως είχε ξεσπάσει για άλλη μια φορά με έμμεσο τρόπο εναντίον όσων της έχουν επιτεθεί πολύ άκομψα μέσα από τα social media, αναγκάζοντάς την να κλειδώσει τον λογαριασμό της στο Instagram.

Τις τελευταίες μέρες, το όνομά της Φαίης "παίζει" παντού,
αλλά όχι πάντα για καλό λόγο: Στο Downtown δημοσιεύτηκε ένα άρθρο που τη συνέκρινε με την Ελένη Μενεγάκη, το οποίο ουσιαστικά εξηγούσε γιατί ποτέ δεν θα γίνει σαν την Ελένη. Η αλήθεια είναι ότι το περιοδικό βρίσκεται έτσι κι αλλιώς σε μια "διαμάχη" με τον Γιώργο Λιάγκα, ενώ άνθρωποι από τη δική του πλευρά λένε ότι ο "πόλεμος" ξεκίνησε επειδή εκείνος δεν δέχτηκε να δώσει συνέντευξη στο περιοδικό έχοντας διαφωνήσει με το concept που του είχαν προτείνει για τη φωτογράφιση.
Την ίδια μέρα που κυκλοφορούσε το περιοδικό με το άρθρο εναντίον της Φαίης, εκείνη εμφανιζόταν στο πλατό ως Δάσκαλος Γιόντα Τζεντάι από το Star Wars, κάνοντας το χατήρι στον γιο της που λατρεύει. Η πετυχημένη μεταμφίεσή της όμως δεν συγκίνησε, μάλλον, το κοινό που θέλει να βλέπει πώς έχει χτενίσει τα κατάξανθα μαλλιά της ή τι ρούχο έχει επιλέξει και χάρισε πανηγυρική πρωτιά στην Ντορέττα που γιόρτασε την Τσικνοπέμπτη ως σέξι Catwoman (την ίδια ακριβώς στολή είχε φορέσει πέρσι η Καινούργιου).

Ηρεμία η Φαίη δεν έμελλε να βρει ούτε την επόμενη μέρα, αφού η Ζήνα Κουτσελίνη, ο άνθρωπος που την καθιέρωσε στο τηλεοπτικό στερέωμα, είπε μέσα από την εκπομπή της ότι στενοχωριέται που η παλιά της συνεργάτιδα δεν έχει ζητήσει ακόμα συγγνώμη δημόσια για το θέμα του Παντελή Παντελίδη. Το παρασκήνιο εδώ κάνει λόγο για μια γενικότερη απογοήτευση της Κουτσελίνη για τον τρόπο που της είχε φερθεί η Σκορδά μετά το τέλος της συνεργασίας τους, αφού οι δυο γυναίκες δεν δούλευαν απλά μαζί αλλά είχαν γίνει και πολύ στενές φίλες, με τη Φαίη να παίρνει συμβουλές από τη Ζήνα για όλες τις κινήσεις της. Σε άλλη συνέντευξή της, μάλιστα, η Ζήνα τόνιζε πως η Φαίη φέτος έχει "ξεχάσει" να είναι κεντρική παρουσιάστρια, αφήνοντας τον σύζυγό της να έχει τον πρώτο και τον τελευταίο λόγο.

Τις τελευταίες μέρες η Φαίη δεν είναι ο εαυτός της. Όσο και προσπαθεί να το κρύψει, η στεναχώρια της είναι έντονη, κάτι που επιβεβαιώνουν και οι συνεργάτες της- σκεφτείτε λίγο πως είναι να δέχεσαι μέχρι και απειλές για τη ζωή σου, χώρια τις κατάρες και τους άσεμνους χαρακτηρισμούς. Το, μέχρι πρότινος, αλαβάστρινο και άσπιλο προφίλ της, έχει δεχτεί ένα σοβαρό πλήγμα. Πρέπει όμως να ανησυχεί για το τηλεοπτικό της μέλλον; Μάλλον όχι, όπως έχει αποδείξει κι άλλες φορές η ιστορία σε παρόμοιες περιπτώσεις. Η Φαίη είναι ένα πρόσωπο που, μπορεί να μην αρέσει σε όλους- ποιος γνωρίζει καθολική αποδοχή άλλωστε-, έχει όμως μπει για τα καλά μέσα στα σπίτια του απλού κόσμου και αυτό είναι μία αναμφισβήτητη προσωπική της επιτυχία. Η μέση Ελληνίδα την εμπιστεύεται, τη θεωρεί πλέον δικό της άνθρωπο. Στα επαγγελματικά της κάνει έξυπνες κινήσεις -με τη βοήθεια κιόλας του Γιώργου- που της βγαίνουν πάντα σε καλό και της αποφέρουν πολλά χρήματα, το οικογενειακό μοντέλο που προβάλλει δημόσια την κάνει πιο προσιτή, η εμφάνισή της είναι εντυπωσιακή μεν αλλά όχι απειλητική. Σε αυτή τη φάση, λοιπόν, το μόνο που χρειάζεται να κάνει η Φαίη Σκορδά, είναι υπομονή, αφού η μετοχή της προβλέπεται να παραμείνει πανίσχυρη για πολύ καιρό ακόμα στο τηλεοπτικό χρηματιστήριο.http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα