Οι απαντήσεις της Μαρία Κορινθίου στις κακόβουλες φήμες

14:07 15/6/2011 - Πηγή: TVNea
Οι αντδράσεις της στα κακόβουλα δημοσιεύματα που αφορούν την ίδια και τον σύζυγό της, Γιάννη Αϊβάζη, η φήμη για το χωρισμό τους, οι θυσίες που έχει κάνει για την οικογένειά της, αλλά και οι συμβουλές που της δίνει ο ίδιος ο σύζυγός της, είναι λίγα από τα θέματα στα οποία αναφέρθηκε η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της στο ένθετο«Radar!»της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής».

Κατά καιρούς κυκλοφορούν διάφορες φήμες για τη σχέση της με τον άντρα της. Ποια είναι η αντίδρασή της σε όλα αυτά που γράφονται; «Άλλες φορές με εξοργίζουν, άλλες φορές δεν δίνω μεγάλη σημασία, άλλες
φορές με στενοχωρούν. Εξαρτάται πόσο επιμένουν και σε τι ψυχολογική κατάσταση βρίσκομαι»δήλωσε η 31χρονη ηθοποιός. Υπάρχει όμως δημοσίευμα που την εξόργισε πολύ; «Βεβαίως, το ότι επί τρεις μήνες επέμεναν ότι εγώ και ο Γιάννης χωρίζουμε. Έβγαινα να το διαψεύσω, αλλά συνέχιζαν να γράφουν τα ίδια. Αν ίσχυε κάτι τέτοιο, θα έκλεινα το στόμα μου και δεν θα έλεγα τίποτα. Με ενόχλησε όμως αυτή η επιμονή σε κάτι που δεν ισχύει, η αρνητική ενέργεια και τα πικρόχολα σχόλια» απάντησε.

Η ίδια δεν θεωρεί ότι κάνει θυσίες για την οικογένειά της: «Ορισμένα είναι αυθόρμητα, δεν τα θεωρώ θυσίες. Η οικογένειά μου είναι πια η πρώτη μου προτεραιότητα. Ήταν η σημαντικότερη απόφαση της ζωής μου. Όταν το αποφασίσαμε, ήξερα ότι θα έπρεπε να είναι η πρώτη μου προτεραιότητα». Τέλος, ομολόγησε πως δέχεται συμβουλές από τον άντρα της σε αποφάσεις που πρέπει να πάρει η ίδια, διευκρινίζοντας: «Είμαστε και οι δύο άνθρωποι που την τελική απόφαση την παίρνουμε βάσει ατομικών κριτηρίων».
Keywords
Τυχαία Θέματα