Οι «Άγγελοι» του ΑLPHA: 5 κορυφαίες παρουσιάστριες πολύ διαφορετικές μεταξύ τους, αλλά με έναν κοινό παρανομαστή: τη διαχρονική επιτυχία!

08:45 7/2/2013 - Πηγή: TVNea


Ελένη Μενεγάκη-η"αιώνια" βασίλισσα της ελληνικής τηλεόρασης Εξακολουθεί να τρελαίνει τα μηχανάκια της agb, ειδικά στα νεανικά κοινά, αποδεικνύονταςότι όχι απλά δεν κούρασε η καθημερινή της έκθεση επι 2 σχεδόν δεκαετίες,αλλά ανανεώνει διαρκώς το κοινό της. Φέτος, πέρα από τη πρωτιά της πέτυχε να περιορίσει τη δυναμική αγαπημένων ελληνικών σειρών που επί χρόνιαήταν κυρίαρχες κάθε μεσημέρι και να κάνει σαφές ακόμα μία χρονιά ότι ξέρει
τη τηλεόραση όσο ελάχιστοι.
Βίκυ Χατζηβασιλείου-οεπόμενος παρακαλώ..Αυτό θα λεει η Βίκυ Χατζηβασιλείου κάθε φορά που βάζουναπέναντι της τούρκικες σειρές, ριάλιτυ, μαγειρικές ή ακόμα και το θρυλικό «παρα πέντε».Η Βίκυ απέδειξε πώς όσο και να την πιέσει το οποιοδήποτε τηλεοπτικό προιόν μετάαπό λίγο καιρό εκείνο θα αποτελεί παρελθόν, ενώ εκείνη θα συνεχίζει ακάθεκτη. Ηεκπομπή της έχει αγαπηθεί όλα αυτά τα χρόνια από το τηλεοπτικό κοινό και αυτό είναικάτι που δεν αλλάζει. Με το αξεπέραστο τηλεοπτικό της ήθος και την άψογημαεστρία της χειρίζεται ακόμα και τις πιο δύσκολες καταστάσεις.
Αγγελική Νικολούλη-ηελληνίδα Mιss Marple Τι και αν είναι καταχωρημένη στο βιβλίο των ρεκόρ guiness, τι και αν έχειανακαλύψει εκατοντάδες αγνοούμενα άτομα που ήταν στα δελτία της Αστυνομίας ωςεξαφανισθέντα, τι και αν συνέβαλε αποφασιστικά στην εξιχνίαση δολοφονιών καιαπαγωγών που προκάλεσαν σοκ στο πανελλήνιο, τι και αν έχει τιμηθεί με δεκάδες διακρίσεις; H Aγγελική Νικολούλη συνεχίζει με το ίδιο πάθος και πείσμα νααναζητάει το φως στην άκρη του τούνελ. Σοφή κίνηση του Alpha να τηνεντάξει στο δυναμικό του! Τα βράδια της Παρασκεύης της ανήκουν!
Αννίτα Πάνια-η αντισυμβατικήδύναμηΗ Αννίτα δεν ήταν ποτέ η τυπική ξανθιά παρουσιάστρια. Όχιστα εξώφυλλα, όχι στις πολλές συνεντεύξεις, όχι στις δημόσιες σχέσεις, όχι στα paparazzi. Kαι όμως απέδειξε πώς και χωρίς όλα αυτάμπορείς να κάνεις καριέρα στη ψυχαγωγία και μάλιστα μεγάλη. Φέτος κλείνει 18χρόνια από το επικό cult «χρυσό κουφέτο», είναι στα καλύτερά της εμφανισιακά καιστυλιστικά και παρουσιάζει το «Αννιτα SOS», το πιο ολοκληρωμένο τηλεοπτικό προιόν που έχει δώσει ωςσήμερα στους τηλεθεατές με σημαντική μάλιστα κοινωνική συνεισφορά. Ναταλία Γερμανού-«ταπάντα όλα»Η Ναταλία είναι η παρουσιάστρια που τα έχει όλα: Λάμψη, ομορφιά,πνευματική και κοινωνική καλλιέργεια, ευγένεια, ετοιμότητα στο λόγο καιστοχευμένο χιούμορ. Η «αιώνια έφηβη» που συνεχίζει με κέφι και μεράκι να μαςπροσφέρει τα καλύτερα πρωινά του Σ/Κ. Ευτυχώς, η παρέα της φέτος μετά από μεταβολές είναι καλοκουρδισμένη με την εντυπωσιακή και πολλά υποσχόμενηγια το τηλεοπτικό μέλλον Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να κλέβει τη παράσταση. Το ότιχτυπάει 30άρια στα νεανικά δεν είναι είδηση. Είναι το αυτονόητο.
Keywords
Τυχαία Θέματα