Όχι άλλη μυθοπλασία...

18:45 7/11/2018 - Πηγή: TVNea
Άλλα έλπιζαν και ήθελαν αλλά τελικά η προσπάθεια που έκαναν ορισμένοι δεν έφερε τα αναμενόμενα και έτσι στο κανάλι του Φαλήρου αναγκάζονται να ζητήσουν βοήθεια από την Τουρκία «παγώνοντας» τα σχέδιά τους για εγχώρια παραγωγή.

Αν και τη φετινή σεζόν ο ΣΚΑΪ αποφάσισε να επενδύσει στη μυθοπλασία με την καθημερινή σειρά «Όσο έχω εσένα» τελικά δικαιολογημένα η σειρά δεν κατάφερε να φέρει τηλεθεατές στη συχνότητα του σταθμού. Από τη μία επειδή το προφίλ του σταθμού δεν έχει δημιουργήσει στους τηλεθεατές εμπιστοσύνη για αυτή την τυπολογία, αλλά και επειδή κι η συγκεκριμένη σειρά δεν έχει γίνει
έτσι όπως πρέπει να είχε γίνει το αποτέλεσμα στους πίνακες τηλεθέασης είναι χαμηλότερο από αυτό που είχαν θέσει στον ΣΚΑΪ για να δώσουν το «πράσινο φως» για την παραγωγή κι άλλων σειρών. Ενώ λοιπόν κάποιοι υποστηρίζουν ότι πρέπει να συνεχίσουν να επενδύουν σε αυτού του είδους το πρόγραμμα, σε σειρές και σήριαλ, κάποιοι άλλοι καλούν… Acun Medya, την τούρκικη εταιρεία παραγωγής για να δώσει περισσότερα προγράμματα για το δεύτερο μισό της σεζόν. Οι τελικές αποφάσεις θα ληφθούν έως το τέλος του μήνα ώστε να αρχίσει και η προετοιμασία τους αλλά προς το παρόν φαίνεται ότι στον ΣΚΑΪ «παγώνουν» τα σχέδιά τους για τη μυθοπλασία και σκοπεύουν να συνεχίσουν και τον καινούργιο χρόνο με ριάλιτι που θα φέρει η τούρκικη εταιρεία παραγωγής…!

newsit.gr-Γρηγόρης Μελάςhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα