Ο «Βιολιστής στη Στέγη»: Υπάρχουν ακόμα παραγωγές που δεν κάνουν τσιγκουνιές σε τίποτα....

14:45 8/6/2015 - Πηγή: TVNea
Μετά τον εξαιρετικά επιτυχημένο κύκλο των 35 παραστάσεων στο θέατρο Badminton που παρακολούθησαν πάνω από 50.000 θεατές, ο «Βιολιστής στη Στέγη» ανέβηκε στη Θεσσαλονίκη .
Λένε πως ότι παίξει και ανταποκριθεί ο κόσμος της Θεσσαλονίκης, σημαίνει
ότι αξίζει.Ένα από αυτά που εδώ και 6 παραστάσεις είναι sold out (1500 άτομα η κάθε μια), είναι και ο Βιολιστής στη Στέγη. Η θρυλική παράσταση των δέκα βραβείων Tony, που εδώ και πενήντα χρόνια παρουσιάζεται με αμείωτη επιτυχία σ’ όλον τον κόσμο.Είναι μια ιστορία, πλημμυρισμένη από χιούμορ και καλοσύνη, θέτει τα οικουμενικά ζητήματα της παράδοσης έναντι της αλλαγής, της πίστης έναντι της πραγματικότητας, της ελευθερίας έναντι της υποταγής.Ο γαλατά Τεβιέ με τις πέντε κόρες, την λαχτάρα για ζωή, την αγάπη για την οικογένεια και τους συγχωριανούς, τον ξεριζωμό και τη μετανάστευση, την πίστη στις παραδόσεις και την αναπόφευκτη σύγκρουση ανάμεσα στην παράδοση και την αλλαγή, την πίστη και την πραγματικότητα, πλέκουν τον καμβά της ιστορίας του μιούζικαλ.
Ένα από τα καλύτερα ανεβάσματα μιούζικαλ στην Ελλάδα, σε μία παραγωγή που δεν κάνει τσιγκουνιές.
Χίλια μπράβο Πάνο Αμαραντίδη για την απόδοση κειμένου και σε όλους: Γρηγόρη Βαλτινό , Ρένια Λουιζίδου, Μέμος Μπεγνής, Μιχάλης Μαρίνος, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Μαριάννα Πολυχρονίδη, Ιβάν Σβιτάιλο, Ελένη Καρακάση, Τάσος Κωστής κ.α..
Σπεύσατε σήμερα Δευτέρα και αύριο Τρίτη στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης..Προσοχή οι παραστάσεις είναι Sold out, γι αυτό καλό είναι πριν πάτε να πάρετε ένα τηλέφωνο στο 231 089 5800
Φωτογραφική επιμέλεια για το TVNEA.COM:Κώστας Τσι.

Για παρατηρήσεις, σχόλια,επικοινωνήσετε μαζί μου μέσα απο τα Social media:
Κάνε με φίλο σου στο Facebook: Giorgos Pasxalidis (κλικ πάνω στο όνομα)
Ακολουθείστε με στο Twitter:@Pasxal_tvneahttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα