Ο Θέμης Αδαμαντιδης στην πρεμιέρα του «Στην Υγεια Μας»

22:02 19/9/2018 - Πηγή: TVNea

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος κάνει ποδαρικό στις οθόνες μας με τον Θέμη Αδαμαντίδη, του οποίου οι μετοχές το τελευταίο διάστημα έχουν εκτιναχθεί στα ύψη.

Στο 60ο έτος της ηλικίας του (το αποκάλυψε στο Star και τον Στέφανο Κωναταντινίδη πριν λίγες μέρες) ο Θέμης Αδαμαντίδης ανθεί ξανά έχοντας όμως βαριά κληρονομιά στις πλάτες του και το χαμηλό προφίλ που ποτέ δεν αποχωρίστηκε. Έτσι, δεν θα μπορούσε η παραγωγή του "Στην υγειά μας ρε παιδιά" να σκεφτεί κάτι πιο δυνατό για την πρεμιέρα της.

Μάλιστα, τον Θέμη Αδαμαντίδη θα τον πλαισιώνουν
τραγουδιστές - έκπληξη. Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του tvnea.com, είναι πολύ πιθανό να δούμε σε αυτό το επεισόδιο ακόμα και το όνομα του Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Ακολουθεί βίντεο από την πρόβα του Θέμη Αδαμαντίδη στο πλατό της πετυχημένης εκπομπής του ΣΚΑΙ. Η πρεμιέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Οκτωβρίου.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

“Στην καρδιά” στον Σπύρο Παπαδόπουλο!! #προβες #ΣτηνΥγειαΜας @thanassisvassilopoulosΗ δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Themis Adamantidis (@themisadamantidis) στις 18 Σεπ, 2018 στις 9:22 πμ PDThttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα