Ο Στέλιος Ρόκκος εξομολογείται: «Δυστυχώς, δε με θεωρώ καλό πατέρα»

19:16 22/1/2015 - Πηγή: TVNea
Ο Στέλιος Ρόκκος φωτογραφήθηκε για το περιοδικό «HELLO!» και σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Μιχαλόπουλο, μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε στη δήλωση που έκανε πρόσφατα σχετικά με τον αν έχει δοκιμάσει να κάνει σεξ με άντρα και τα σχόλια που ακολούθησαν.
«Εννοείται ότι ήταν χιούμορ. Δε χρειάζεται να σου πει κανείς ότι ο Ρόκκος είναι straight ή όχι. Πρέπει να είσαι ηλίθιος για να μην καταλάβεις ότι κάνει χιούμορ. Αν, όμως, απομονώσεις τη φράση "Ο Ρόκκος δήλωσε ότι πήγε με άντρα και του άρεσε", είσαι γελοίος. Στην περίπτωση που μου άρεσε να πάω με άντρα, να είσαι σίγουρος ότι θα το δοκίμαζα, γιατί είμαι τέτοιος τύπος. Δε μου κάνει, δεν το έχω δοκιμάσει. Όλοι αυτοί που έβγαλαν αυτήν τη βρώμα ξέρουν ακριβώς τι είπα. Είναι άτομα που θέλω να τους ρίξω σφαλιάρες», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.
Ακόμα, αποκαλύπτοντας το μεγαλύτερος πάθος του, δήλωσε «Ό,τι αγαπώ, το αγαπώ με πάθος. Είμαι παθιασμένος με τη μουσική, τη θάλασσα, τη γυναίκα μου και, βέβαια, με τα παιδιά μου».Όσο για τον αν θεωρεί τον εαυτό του καλύτερο πατέρα ή σύντροφο, ο ίδιος εξομολογήθηκε «Δυστυχώς, δε με θεωρώ καλό πατέρα. Κι αυτό επειδή δεν έχω τον χρόνο, λόγω δουλειάς, ν’ αφιερώσω στα παιδιά μου το χρόνο που τους αξίζει και θ’ αφιέρωνε ένας σωστός πατέρας».Τέλος, αναφερόμενος στην τωρινή του σχέση με την Ελένη Γκόφα, με τρυφερότητα σημείωσε «Νιώθω πολύ τυχερός που υπάρχει η Ελένη στην ζωή μου. Είναι ένας άνθρωπος που στέκεται ουσιαστικά δίπλα μου, με στηρίζει σε όλα και πάνω απ' όλα καταλαβαίνει τις ανάγκες μου. Πραγματικά στενοχωριέμαι πολύ που εξαιτίας της υπάρχουσας νομοθεσίας δεν με αφήνουν να την παντρευτώ».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα