Ο Στέφανος Μιχαήλ μιλά για τον ''Νεκτάριο'' του ΜΠΡΟΥΣΚΟ!

12:30 20/5/2016 - Πηγή: TVNea
Εδώ και τρία χρόνια μπαίνει καθημερινά στα σπίτια των τηλεθεατών, μέσω του «Μπρούσκο» του ΑΝΤ1,όπου υποδύεται τον Νεκτάριο.

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις του, ο Στέφανος Μιχαήλ αποκαλύπτει στο TV24 την εξέλιξη της σχέσης του με τη Δήμητρα και την Αλεξάνδρα, αλλά και τι θα συμβεί με τη Χρυσάνθη.

Τελικά, ο Νεκτάριος τι άνθρωπος είναι;
«Σίγουρα δεν είναι κακός άνθρωπος. Απλά ζει σε δύο κόσμους και έχει ένα θέμα: Δεν μπορεί να αντισταθεί στους πειρασμούς. Και αυτό δεν είναι μόνο σεξουαλικό, αλλά ερωτεύεται!».

Ποια είναι τα
πραγματικά σου συναισθήματα για τη Δήμητρα;
«Το περίεργο είναι ότι αγαπάει την οικογένειά του, τιμάει τη γυναίκα του, αλλά και πάλι δεν μπορεί να μην κάνει την... τρέλα του!».

Μήπως αλλάξει με την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας;
«Αυτό είναι κάτι που δεν το έχουμε δει ποτέ. Δηλαδή να αφήσει την οικογένειά του και να ανοίξει ένα άλλο σπίτι. Δεν ξέρω αν θα χωρίσει με τη Δήμητρα και ξεκινήσει μια νέα ζωή με την Αλεξάνδρα. Πιστεύω ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο,θα θελήσει να γυρίσει στη Δήμητρα».

Θέλει να μείνει με την Αλεξάνδρα, έτσι;
«Θέλει να μείνει με την Αλεξάνδρα, αλλά δεν χωρίζει τη Δήμητρα λόγω της Μαρίνας. Ειδικά μετά το ατύχημα που είχε...».

Η Δήμητρα θα μάθει για την εγκυμοσύνη της Αλεξάνδρας;
«Δεν ξέρω πότε θα το μάθει, αλλά δεν νομίζω να μείνει κρυφό».

Σε φοβίζει περισσότερο η αντίδραση της Δήμητρας ή της Μαρίνας;
«Νομίζω της Μαρίνας, γιατί είναι σ’ αυτή την κατάσταση και δεν θέλει να την πληγώσει και να της ρίξει κι άλλο την ψυχολογία».

Εάν η Μαρίνα σού έθετε το δίλημμα να επιλέξεις ανάμεσά σ’ εκείνη και τη Δήμητρα ή την Αλεξάνδρα και το μωρό, τι θα επέλεγες;
«Σίγουρα θα διάλεγα αυτήν και τη Δήμητρα, αλλά θα αναγνώριζα και το μωρό της Αλεξάνδρας. Ο Νεκτάριος δεν έχει άλλη επιλογή, έτσι όπως τα έκανε, παρά μόνο να νιώθει τύψεις».http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
mrousko nektarios autos einai o logos pou den xorizei thn dimitra
Τυχαία Θέματα