Ο πολλά βαρύς Δημήτρης Αλεξάνδρου

19:16 19/12/2014 - Πηγή: TVNea
Ας ξεκινήσουμε από κάποιες παραδοχές που είναι αναγκαίες για να αποφευχθούν οι παρεξηγήσεις. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι ένας πολύ ωραίος άντρας. Είναι το πρότυπο του μουσάτου τύπου και σίγουρα δεν θα έχει συναντήσει γυναίκα που να τον απορρίψει για λόγους εμφάνισης. Το ζήτημα μας όμως δεν είναι αυτό. Το μοντέλο ίσως θα πρέπει να χαμηλώσει τα επίπεδα της τεστοστερόνης που εκπέμπει τηλεοπτικά και όχι, για να μην μας πάρει καμιά αδέσποτη.

Σε συνέντευξη του στο περιοδικό ΟΚ που έδωσε μαζί με την Κατερίνα Ζαρίφη, ρωτήθηκε από τον δημοσιογράφο αν έχει κάνει σεξ με δύο γυναίκες.
Η απάντησή του; «Ναι, εννοείται. Δεν υπάρχει άντρας που να μην έχει κάνει. Μου αρέσει το σεξ, έχω κάνει πολλά και είναι πολλά που θέλω να κάνω».

Μετά από αυτό να εκφράσουμε το πόσο λίγοι και μικροί αισθανόμαστε εμείς οι υπόλοιποι άντρες που δεν έχουμε πάει με δύο γυναίκες. Να του πούμε όμως ότι αν ισχύει αυτό που ισχυρίζεται, και δεδομένου ότι η αναλογία ανδρών-γυναικών είναι 1 προς 3, τότε αυτό σημαίνει ότι 6 δισεκατομμύρια πάνω σε αυτόν τον πλανήτη έχουν κάνει τρίο.
Τις προάλλες τον είχαμε ακούσει να λέει ότι οι γυναίκες που τον απορρίπτουν στην αρχή- φυσικά όχι για λόγους εμφάνισης- μετά τρέχουν πίσω του και το μετανιώνουν. Ξαφνιαστήκαμε. Κάνε λίγο κράτει Δημήτρη, άφησε και σε μας κανένα κοκαλάκι!
Τώρα μπορείς να μας δείξεις πάλι τα τατουάζ και τους κοιλιακούς σου...

toratorahttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα