Ο Πέτρος Φιλιππίδης τώρα και σε ρόλο ...δημοσιογράφου!

12:01 5/10/2011 - Πηγή: TVNea
Το γεγονός πως ετοιμάζει καινούριο διαδικτυακό κανάλι μαζί με την Σεμίνα Διγενή αποκάλυψε στο ένθετο «Radar!», της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής», ο Πέτρος Φιλιππίδης. Ο 47χρονος ηθοποιός-σκηνοθέτης μίλησε, επίσης, για τα τούρκικα σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση, αλλά και για τις κριτικές που έχει δεχτεί. Ανάμεσα στις πρόβες για τη θεατρική παράσταση «Χάρολντ και Μοντ» που θα παρουσιάσει για δεύτερη χρονιά φέτος στο θέατρο "Μουσούρη", αλλά και στα γυρίσματα για τα καινούρια επεισόδια της σειράς «Πενήντα-πενήντα»,
ο Πέτρος Φιλιππίδης ετοιμάζει διαδικτυακό κανάλι, παρέα με τη Σεμίνα Διγενή: «Χρόνια τώρα θέλαμε να συνεργαστούμε με τη Σεμίνα, την εκτιμώ ιδιαίτερα. Ήρθε η ώρα να συμβεί αυτό με το “Mediasoup TV”, που “μαγειρεύουμε” με μεγάλη όρεξη και μεράκι. Θα αφήσουμε ριάλιτι και φτήνιες εκτός, με στόχο να μην προσφέρουμε “μια από τα ίδια”. Μπάφιασε το κοινό και θέλει κάτι καινούριο, είτε πρόκειται για σήριαλ, είτε για εκπομπές, είτε για ειδησεογραφία» είπε.

Ο γνωστός ηθοποιός θα έχει κι έναν καινούριο ρόλο σε αυτό το κανάλι, αυτόν του δημοσιογράφου:
«Πατάμε στις εξαιρετικές συνεντεύξεις που κάνει στο ίντερνετ ο Ζακ Γαλιφιανάκης, τις οποίες τις λατρεύω. Είναι τόσο ανατρεπτικές. Με γοητεύει να βάλω αυτό το διαφορετικό στοίχημα, να πάρω συνεντεύξεις πολύ πειραγμένες από άτομα προερχόμενα από όλους τους χώρους».

Ποια είναι η άποψή του για την «εισβολή» των τούρκικων σήριαλ στην ελληνική τηλεόραση; «Οτιδήποτε φέρνει σε “εισβολή” με ενοχλεί.   Καταλαβαίνω πως το φτηνό προϊόν κλείνει τρύπες σε τέτοιες εποχές, αλλά μην καπελώνεις τους τηλεθεατές με τούρκικες σειρές που είναι φτηνές, κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά. Ο κόσμος θέλει να δει ελληνικές σειρές, με ελληνικούς διαλόγους και με δικές του καταστάσεις».

Πολλές φορές οι κινήσεις του στο θέατρο, έχουν γίνει αντικείμενο σχολιασμού: «Πολλοί αναρωτήθηκαν γιατί αποφάσισα να παίξω έναν έφηβο. Ποιος θα μου το απαγορεύσει; Ποιος θα ανακόψει τη χαρά μου να κολυμπήσω σε νέα νερά; Έγραψαν, είπαν, αλλά το κοινό με ακολούθησε με θέρμη και αγάπη. Όπως έγινε και φέτος με την “Ειρήνη”». Γιατί αναλαμβάνει και το ρόλο του σκηνοθέτη στο θέατρο; «Γιατί όχι; Θα τολμήσω ό, τι θέλω, όπου και όποτε θέλω, χωρίς να δίνω λογαριασμό σε κανέναν, παρά μόνο στο κοινό που με στηρίζει χρόνια τώρα» είπε.
Keywords
Τυχαία Θέματα