Ο Νίκος Κοκλώνης μιλάει για την τηλεοπτική του συνάντησή με τον Γιώργο Λιάγκα: To διαζύγιο, το κόψιμο και οι γκέι...

18:14 26/3/2018 - Πηγή: TVNea

«Ήταν ο μόνος καλεσμένος μου με τον οποίο είχα αμηχανία – στην αρχή ο Λιάγκας είναι πολύ ψαρωτικός. Αλλά κράτησε μόνο τα πρώτα λεπτά. Γιατί ο Γιώργος είναι πολύ άμεσος και είναι απολαυστικό να μιλάς μαζί του. Είναι ο άνθρωπος που θα σου απαντήσει σε όλα χωρίς δεύτερες σκέψεις και με αφοπλιστική ειλικρίνεια. Μιλήσαμε και για τα επαγγελματικά και για τα προσωπικά του, όπως και για το αν είναι έτοιμος να κάνει μια νέα σχέση» λέει ο Νίκος
στο People. Είναι έτοιμος, λοιπόν; «Θα σας πω ότι δεν είναι δυνατόν ένας άντρας να είναι μόνος του τόσο καιρό, αλλά στην κουβέντα μας ο Γιώργος ξεκαθαρίζει τι ισχύει από αυτά που έχουν γραφτεί και θα πάρετε όλες τις απαντήσεις στο επόμενο Celebrity Travel».

Τι άλλο συζήτησαν; «Μου ανέλυσε πως ξεκίνησε η “κόντρα” με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τι πραγματικά ισχύει. Στην ουσία όλο αυτό ξεκίνησε μέσω τρίτων. Επίσης μιλά για το απρόσμενο τέλος του Late Night Show που παρουσίαζε. Έχω την αίσθηση πως δεν νιώθει καλά που σταμάτησε αυτή η εκπομπή, αλλά νομίζω ότι θεωρεί πως δικαιώνεται!» δηλώνει ο Mr. Travel στο People.

Tι άλλο του έκανε εντύπωση γνωρίζοντας τον Γιώργο Λιάγκα από κοντά; «Είναι ανοιχτός και free τύπος. Έχω ακούσει να τον χαρακτηρίζουν “ομοφοβικό”, αλλά εγώ εισέπραξα πως είναι πολύ open mind. Δεν έχει κανένα θέμα με τους γκέι. Εγώ έχω ένα πολύ μεγάλο συνεργείο, ανάμεσα στους οποίους και πολλοί γκέι, και έκανε με όλους πολλή παρέα και πολλή πλάκα».

Μεταξύ άλλων, μίλησαν και για τη σχέση του Γιώργου με την πρώην σύζυγό του, Φαίη Σκορδά . «Μιλήσαμε για το διαζύγιο, ενώ μου αποκάλυψε ποιος πήρε την απόφαση του χωρισμού – αλλά περισσότερα θα δείτε στο επεισόδιο. Έχει πολύ καλές σχέσεις με τη Φαίη και είναι και οι δύο εξαιρετικοί γονείς. Μάλιστα γνώρισα πρόσφατα και τη Φαίη και έπαθα σοκ με το πόσο κούκλα και γλυκό κορίτσι είναι. Θεωρώ πως ταίριαζαν πολύ σαν ζευγάρι, έχουν και οι δύο κάτι που σε μαγνητίζει» προσθέτει ο Νίκος.

Σε αυτό το επεισόδιο του Celebrity Travel o Νίκος Κοκλώνης πετάει για το Mexico City, μια πόλη που χαρακτηρίζεται ως « ο ήλιος του μεξικανικού ηλιακού συστήματος». Μαζί με τον Γιώργο Λιάγκα τραγουδάνε με μουσικούς μαριάτσι , πίνουν τεκίλες μέχρι τελικής πτώσης και ο Γιώργος για πρώτη φορά βρίσκεται σε δίλημμα, αν θα δοκιμάσει ψητά ζωϊφια! Επισκέπτονται τη μαγευτική πλατεία Σόκαλο στο κέντρο της παλιάς πόλης, ην Plaza de las Culturas που το 1968 έγινε η μεγάλη σφαγή που συντάραξε τον κόσμο του Μεξικού, το μουσείο της διάσημης ζωγράφου Φρίντα Κάλο ,το γιγαντιαίο πάρκο Τσαπουλτέπεκ, κάνουν βαρκάδα με τις περίφημες τραχινέρος στους πλωτούς κήπους του Χοτσιμίλκο και ταξιδεύουν μέχρι την πυραμίδα του Ήλιου και της Σελήνης στο μυστηριώδες Τεοτιχουακάν.

πηγή Peoplegreece.comhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα