Ο Νίκος Γεωργιάδης για τις πρεμιέρες...

09:39 5/10/2016 - Πηγή: TVNea
Ο παραπάνω τίτλος θα μπορούσε να αμφισβητηθεί εύκολα- αρκεί να θυμηθεί κανείς το "αστρονομικό" 60% που είχε κάνει πρόπερσι ο Μάρκος Σεφερλής στην πρεμιέρα του στο Mega- ωστόσο ο χτεσινός "θρίαμβος", όπως τον αποκάλεσαν, της Φαίης Σκορδά χαλάρωσε τόσο την ίδια όσο και τον ΑΝΤ1, που επιστράτευσε το ισχυρό και έμπειρο επικοινωνιακό του επιτελείο ώστε να προετοιμάσει το έδαφος για την υποδοχή της λαμπερής παρουσιάστριας. Η όμορφη Φαίη, με τη γλυκιά της αμηχανία και το ανεπιτήδευτο στυλ της, κράτησε το ενδιαφέρον του κοινού ( η τηλεθέαση του Πρωινού άγγιξε το 40% σε τέταρτο) που έστρεψε την πλάτη στο δίδυμο Καραβάτου- Κατσούλη προσγειώνοντάς τους λίγο άγαρμπα στο 5% (γενικά ήταν μια δύσκολη μέρα για το Epsilon με αλλεπάλληλα μονοψήφια). Η απουσία του Γιώργου Λιάγκα ήταν πιο εμφανής τη δεύτερη μέρα με τους άντρες της παρέας να μην έχουν μπει ακόμα στον γοργό ρυθμό που επέβαλλε όλα αυτά τα χρόνια ο παρουσιαστής, ρόλο που πήρε αναγκαστικά η Σάσα Σταμάτη. Προοπτικές ευοίωνες αναγνωρίζουμε στον Κώστα Τσουρό, καθώς διαθέτει τη φυσιογνωμία και τον ευγενή λόγο που τον καθιστούν αμέσως οικείο στο κοινό.

Όσο για την εμφανώς ανανεωμένη Ελένη Μενεγάκη έκανε μια πολύ καλή εκπομπή χωρίς μαραθώνιους telemarketing και άκρως ελκυστικούς καλεσμένους ( Καρύδη, Αθερίδη, Αργυρό) τα νούμερά της όμως δεν προκάλεσαν ενθουσιασμό (στο νεανικο κοινό κινήθηκε στο 22%) χωρίς όμως αυτό να σημαίνει ότι θα έχει σημαντικές απώλειες τις επόμενες μέρες αφού εδώ δεν υπάρχει ο καταλυτικός παράγοντας της περιέργειας του κοινού για το καινούριο προϊόν.

Στα ίδια πάνω- κάτω επίπεδα και η πρεμιέρα των "Ξαναδέστε τους", με τον Νίκο Μουτσινά να αποφεύγει τις συνήθεις φλυαρίες της πρεμιέρας και να περνάει αμέσως στην κανονική ροή.
Ειδικότερα για το περιεχόμενο των εκπομπών που έκαναν πρεμιέρα χτες, θα επανέλθουμε τις επόμενες μέρες, καθώς τα κρίσιμα δεδομένα που αλλάζουν διαρκώς και η πίεση του καθημερινού προγράμματος, που αφήνει λιγότερο χρόνο προετοιμασίας, θα κρίνει τους νικητές και τους ηττημένους της πιο ιδιαίτερης σεζόν στην ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης στην Ελλάδα.

Νίκος Γεωργιάδης / entertvhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα