Ο Λευτέρης Πετρούνιας σήμερα στο "OPEN SPORT"!

12:00 5/1/2019 - Πηγή: TVNea

To Σαββατοκύριακο στις 12:50 έρχεται το OPEN SPORT με αποκλειστικά θέματα και συνεντεύξεις από αγαπημένους αθλητές. Το Σάββατο 5 Ιανουαρίου το OPEN SPORT φιλοξενεί τον Λευτέρη Πετρούνια, τον Δημήτρη Ιτούδη και τον Δημήτρη Παπανικολάου στις 12:50 στο OPEN.

Λ. ΠΕΤΡΟΥΝΙΑΣ ΣΤΟ OPEN SPORT: "Πήρα Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό στη χειρότερη χρονιά της ζωής μου"

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε μέσα στη χρονιά που έφυγε, τους αφόρητους πόνους στον ώμο, την ψυχολογική πίεση, τον φόβο της επέμβασης αλλά και την μεγάλη ευτυχία
της διπλής "χρυσής" επιτυχίας του μίλησε στην τηλεόραση του OPEN ο Λευτέρης Πετρούνιας. Στην αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στον Γρηγόρη Ατρείδη και θα προβληθεί αυτό το Σάββατο στις 12:50, ο κορυφαίος Ελληνας αθλητής μίλησε μεταξύ πολλών άλλων για:

ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ 2018 ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΤΟΥ, ΒΑΣΙΛΙΚΗΣ ΜΙΛΛΟΥΣΗ

"Αυτή η χρονιά ήταν η χειρότερη της ζωής μου και χαίρομαι που το λέω αυτό γιατί στη χειρότερη χρονιά της καριέρας μου πήραμε χρυσό σε Ευρωπαϊκό και Παγκόσμιο. Δεν νομίζω πως μπορεί να βρεθεί εύκολα γυναίκα, όπως η Βασιλική (Μιλλούση) που θα με άντεχε σε αυτή τη δύσκολη χρονιά. Είχα πάρα πολλές διακυμάνσεις στην ψυχολογία μου και στην καθημερινότητά μου. Έκανα επί τρεις μήνες διπλές προπονήσεις και μετά θεραπεία στον ώμο χωρίς να βλέπω αποτέλεσμα. Πονούσα ακόμα και σε απλές καθημερινές κινήσεις, όπως όταν έστριβα το τιμόνι ή όταν έπιανα τα κρακεράκια από το ντουλάπι. Μόλις είδα πως κέρδισα τον τελευταίο αγώνα ήμουν τρισευτυχισμένος, όμως την επόμενη μέρα που ξύπνησα ξεκίνησε το χτυποκάρδι του άγχους και η κατάθλιψη, σε εισαγωγικά. Δεν είχα ξανακάνει χειρουργείο και κυρίως φοβόμουν την ολική νάρκωση. Ο ώμος μου είναι βασικό εργαλείο της δουλειάς μου και όταν πας για... ρεκτιφιέ σε ένα από τα βασικά σου εργαλεία είναι λογικό να υπάρχει άγχος και φόβος".

ΤΙ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΝΕΒΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΡΙΚΟΥΣ

"Είμαι συγκεντρωμένος στην προσπάθεια και στους κρίκους μου αλλά δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να φύγει από το μυαλό μου πως εκπροσωπώ τη χώρα μου και πως εκείνη την ώρα μπορεί να υπάρχουν 5, 10, 1000 ή 10 εκατομμύρια Έλληνες που βλέπουν αυτόν τον αγώνα, οι οποίοι περιμένουν από μένα ένα αποτέλεσμα. Και για αυτό δίνω και την ψυχή μου".

ΙΤΟΥΔΗΣ ΚΑΙ ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΣΤΟ OPEN SPORT TOY ΣΑΒΒΑΤΟΥ

Εκτός από τη συνέντευξη του Λευτέρη Πετρούνια, το Open Sport του Σαββάτου στις 12:50 θα φιλοξενήσει τον Δημήτρη Παπανικολάου, που έχει κατακτήσει τριπλ-κράουν στο μπάσκετ με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, προκειμένου να σχολιάσει ζωντανά το ντέρμπι των 'αιωνίων" αντιπάλων για την Ευρωλίγκα, που θα έχει τελειώσει λίγες ώρες νωρίτερα, αλλά και αποκλειστική συνέντευξη του Δημήτρη Ιτούδη στην Ελβη Μιχαηλίδου, στην οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τον Μπλατ, τον Πιτίνο, τον Πασκουάλ, την πίεση στην ΤΣΣΚΑ αλλά και για την προοπτική να αναλάβει στο μέλλον την τεχνική ηγεσία της Εθνικής Ελλάδας.

OPEN SPORT: Σήμερα στις 12:50 στο OPEN TV!

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα