Ο Λάτσιος στην παρουσιαση προγράμματος του ΑΝΤ1Κύπρου

10:31 30/9/2011 - Πηγή: TVNea
 Λέτε να δούμε καμία Κυπριακή σειρά(αφού δεν βλέπουμε Ελληνική);
Οι συνθήκες που επικρατούν ανά το παγκόσμιο κάνουν το ρόλο που διαδραματίζει η τηλεόραση ακόμη πιο σημαντικό τόσο στην ενημέρωση όσο και στη ψυχαγωγία. Ο κόσμος επιλέγει πλέον να μένει σπίτι και η τηλεόραση αναλαμβάνει την ενημέρωση και τη ψυχαγωγία του. Έχοντας λοιπόν πάντοτε ως γνώμονα τις απαιτήσεις του τηλεοπτικού κοινού, ο ΑΝΤΕΝΝΑ με νέο πρόσωπο συνεχίζει την ουσιαστική ενημέρωση,
ενώ παρουσιάζει φέτος τη μεγαλύτερη και δυναμικότερη παραγωγική προσπάθεια από την ημέρα της δημιουργίας του. Τέσσερεις νέες παραγωγές, δύο κωμωδίες, «Santa Γιολάντα» και «Λύκε, λύκε, είσαι εδώ;» και δύο δραματικές σειρές, «Ο,τι Αγάπησα» και η «Πρεμιέρα» που βασίζεται σε πραγματικά γεγονότα αποτελούν τον κύριο κορμό του ψυχαγωγικού προγράμματος του ΑΝΤΕΝΝΑ. Οι σεναριογράφοι των τεσσάρων σειρών σύστησαν χθες βράδυ, ο καθένας με το δικό του ξεχωριστό τρόπο, στους φίλους και συνεργάτες του ΑΝΤΕΝΝΑ τις σειρές που υπογράφουν.Το «Πρωινό ΑΝΤ1», η νέα καθημερινή ζωντανή πρωινή εκπομπή με τον Γιώργο Παπαδάκη στην ενημέρωση και τους Χρίστο Φερεντίνο και Σίσσυ Χρηστίδου στη ψυχαγωγία αποτελεί ένα νέο πρωτοποριακό concept, ενώ την πρόταση του ΑΝΤΕΝΝΑ στη ψυχαγωγία ολοκληρώνουν πρωτότυπα format όπως το Dancing on Ice, το τηλεπαιχνίδι Total Black Out και η Οικογένεια της Συμφοράς.Η Σαλίνα έδωσε μια διαφορετική νότα στη βραδιά ερμηνεύοντας το ομώνυμο τραγούδι της σειράς «Λύκε, λύκε, είσαι εδώ;».Την βραδιά έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο ο μεγάλος λαϊκός τραγουδιστής Πασχάλης Τερζής ο οποίος ερμήνευσε σε πρώτη ζωντανή εκτέλεση τα «Σκόρπια Πέταλα», το τραγούδι που γράφτηκε αποκλειστικά για την «Πρεμιέρα» από τον Ανδρέα Γεωργαλλή.Και φέτος την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για ενημέρωση και ψυχαγωγία προσφέρει ο ΑΝΤΕΝΝΑ!
Λέτε να δούμε καμία Κυπριακή σειρά του ΑΝΤ1, εδώ στην Ελλάδα(μιας κι ο Λάτσιο ήταν εκεί και παρακολούθησε την παρουσίαση του προγράμματος ).Μακάρι για φέτος ο ΑΝΤ1 Κύπρου έχει ωραίες σειρές.Ίσως τα Κυπριακά σήριαλ να είναι και η λύση στην κρίση τις Ελληνικής τηλεόρασης. Καλά και ωραία τα Τουρκικά αλλά ρε παιδιά  μήπως να κοιτάξουμε και λίγο προς Κύπρο (φθηνές λύσεις υπάρχουν και αλλού αν δεν θέλουμε-μπορουμε να κάνουμε Ελληνικές παραγωγές)
Keywords
Τυχαία Θέματα