Ο Λάμπης Ταγματάρχης κι η ανησυχία για τα χαμηλά νούμερα της ΕΡΤ-Αλλάζει ώρα το δελτίο;

12:46 25/3/2016 - Πηγή: TVNea
Χαμός γίνεται τις τελευταίες ημέρες στην ΕΡΤ, με τον Λάμπη Ταγματάρχη να έχει μπει για άλλη μία φορά στο στόχαστρο των διευθυντικών στελεχών που προέρχονται από τον κομματικό στρατό του ΣΥΡΙΖΑ.

Τα πρόσωπα αυτά ,από την πρώτη ημέρα που τοποθετήθηκαν, δεν έκρυψαν την ενόχλησή τους για το ότι ο κ. Ταγματάρχης δεν τους έδωσε εν λευκώ εξουσιοδότηση να διαχειρίζονται την ενημέρωση -ειδήσεις και εκπομπές- με τον τρόπο που αποκλειστικά οι ίδιοι θα επιθυμούσαν. Τα πυρά
τους συγκεντρώνει δευτερευόντως ο Διονύσης Τσακνής, με σημείο αιχμής ότι είναι σαν «εξαφανισμένος» από την ΕΡΤ και δεν παρεμβαίνει για να τους βοηθά στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Από την πλευρά του, πάντως, ο Λάμπης Ταγματάρχης συνεχίζει τη δουλειά του, και έως τώρα φαίνεται να απολαμβάνει την εμπιστοσύνη της κυβέρνησης και προσωπικά του υπουργού Επικρατείας, Νίκου Παππά, ο οποίος, όπως ο ίδιος λέει, δεν επιθυμεί να μετατρέψει την ΕΡΤ σε κομματικό μαγαζί για να ικανοποιηθούν κάποιοι. Γνωρίζει άλλωστε ότι ο κ. Ταγματάρχης και από το προηγούμενο πέρασμά του στην ΕΡΤ ,είχε δείξει ότι επιθυμεί να λειτουργεί όσο πιο αυτόνομα γίνεται.

Πάντως, ανεξάρτητα από τα παραπάνω, πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της Δημόσιας Τηλεόρασης αναζητά τρόπους για να ενισχύσει την τηλεθέασή της. Στο πλαίσιο αυτό, έχει πέσει στο τραπέζι ακόμη και η αλλαγή ώρας στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Συγκεκριμένα, εξετάζεται το σενάριο να προβάλλεται στις 20.00...

Πηγή:parapolitika.grhttp://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα