Ο Κωστόπουλος το 'παιξε...Μενεγάκη:Πως σχολίασε την εγκυμοσύνη της Φαίης Σκορδά?

13:16 16/10/2013 - Πηγή: TVNea
Την είδηση της εγκυμοσύνης της Φαίης Σκορδά σχολίασε η παρέα του «Πρωινό μου» από τα πρώτα κιόλας λεπτά της εκπομπής της Τετάρτης.

Με αφορμή την κυκλοφορία των εβδομαδιαίων περιοδικών και συγκεκριμένα του ΟΚ που έχει στο εξώφυλλό του την είδηση – περιοδικό που άνηκε κάποτε στον Πέτρο Κωστόπουλο – η τηλεοπτική παρέα σχολίασε όχι μόνο την επικείμενη εγκυμοσύνη, αλλά το γεγονός της δημοσίευσης της από ένα περιοδικό που ανήκει στον Όμιλο του Αντέννα. Ανάμεσα στα όσα ακούστηκαν ήταν και το σχόλιο του Άρη Καβατζίκη που είπε: «Είναι ένα περιοδικό που όταν δίνει την πληροφορία,
η πληροφορία ισχύει...Άλλο είναι το θέμα, όμως. Η Φαίη είναι ελαφρώς έξαλλη με το περιοδικό γιατί το περιοδικό είναι του Ομίλου στον οποίο εργάζεται. Έβγαλαν αυτό το δημοσίευμα, γιατί δεν είναι έτοιμη να ανακοινώσει κάτι τέτοιο αν ισχύει...!»

Τότε, ο Πέτρος Κωστόπουλος είπε: «Τα παιδιά μπορεί να τα πήραν στο κρανίο, γιατί ανακοινώθηκε κάτι τέτοιο, ενώ οι ίδιοι μπορεί να ήθελαν να δέσει το γλυκό. Αυτά τα ευαίσθητα πράγματα τα ανακοινώνεις όποτε γουστάρεις...», με τον Άρη Καβατζίκη να προσθέτει: «Όταν βγάζεις μια τέτοια είδηση, είναι επιλογή του περιοδικού, θες να κάνεις αποκλειστικότητα, ίσον πωλήσεις...».

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι καθ’ όλη τη διάρκεια της κουβέντας ο Δημήτρης Ουγγαρέζος δε μίλησε σχεδόν καθόλου.
Keywords
Τυχαία Θέματα