Ο Ιωσήφ Μαρινάκης αποκαλύπτει την συνέχεια του Ρουά Ματ.

11:45 19/9/2015 - Πηγή: TVNea
Στη σειρά Ρουά Ματ προστέθηκαν νέα πρόσωπα. Ένα από αυτά είναι και η ηθοποιός Σκεύη Παπαμιλτιάδους, η οποία θα υποδυθεί την Ευδοκία. Πώς θα μπει στη ζωή του Μιχαήλ; «Η Ευδοκία είναι το πρόσωπο που κατηγορεί τον Μιχαήλ. Στην πορεία θα τη δούμε να εμπλέκεται ακόμα περισσότερο στη ζωή του, καθώς κερδίζει μία θέση στο εργοστάσιο της Ιωάννας. Έχει έναν διπλό ρόλο, διπλό πρόσωπο. Ως Ιωσήφ, αυτή η ιστορία που αφορά τον Μιχαήλ με φοβίζει πολύ» τόνισε στο Mytv ο Ιωσήφ Μαρινάκης.
-Η Ευδοκία
και οι άνθρωποι που κρύβονται από πίσω της, καθώς εκείνη εκτελεί εντολές, είναι αποφασισμένη να διαλύσει τον Μιχαήλ. Πώς θα αντιδράσει εκείνος;«Θα δούμε ότι ο Μιχαήλ κάποιες στιγμές θα πανικοβάλλεται και κάποιες άλλες θα προσπαθεί να αντιμετωπίσει την κατάσταση ψύχραιμα και ήρεμα. Όπως θα έκανε, δηλαδή, κάθε άνθρωπος. Ο ίδιος γνωρίζει ότι είναι αθώος, αλλά καμιά φορά άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Ο Μιχαήλ θα βρεθεί σε απόγνωση, γιατί δεν θα ξέρει τι να κάνει.»
- Η Ευδοκία και οι δολοπλοκίες της θα επηρεάσουν τη σχέση του με την Παυλίνα;«Κάθε πρόβλημα που έχουμε στη ζωή μας και καλούμαστε να το αντιμετωπίσουμε επηρεάζει και τις προσωπικές μας σχέσεις. Το ίδιο ισχύει και στην περίπτωση του Μιχαήλ. Δεν γνωρίζω αν θα χωρίσει με την Παυλίνα, αλλά ως Ιωσήφ ελπίζω να μη συμβεί. Είναι κρίμα μία σχέση να επηρεάζεται και να καθορίζεται από εξωγενείς παράγοντες»http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα