Ο Χρήστος Νέζος οικοδεσπότης στο φετινό Καρναβάλι της Ξάνθης!

11:38 25/2/2012 - Πηγή: TVNea
Μέσα από την συχνότητα της ΕΤ3 ο Χρήστος Νέζος θα μας παρουσιάσει και φέτος το εκπληκτικό Ξανθιώτικο καρναβάλι με θέμα "Τσίρκο η Ελλάς".

Τριανταπέντε άρματα με χιλιάδες καρναβαλιστές θα συμμετέχουν στο φετινό Καρναβάλι της Ξάνθης, στα πλαίσια των 47ων Θρακικών Γιορτών. Με σύνθημα για φέτος « Τσίρκο
η Ελλάς » το Ξανθιώτικο καρναβάλι υπόσχεται να προσφέρει κέφι και να δώσει μια σατιρική πνοή στα όσα εκτυλίσσονται στη χώρα μας. Το Καρναβάλι είναι μια μεγάλη γιορτή στην οποία σμίγει το παραδοσιακό με το μοντέρνο και δίνεται η ευκαιρία της ελεύθερης έκφρασης μέσα από τη φαντασία.
Οι εκπλήξεις πολλές αφού φέτος την παρέλαση θα πλαισιώνουν οι Κόκκινες μαζορέτες Stell Rosse από την Κέρκυρα. Άρματα και χιλιάδες καρναβαλιστές θα ξεχυθούν στους δρόμους της πόλης, με χρώματα και μουσικές να συνοδεύουν τον Βασιλιά Καρνάβαλο. Την παράσταση θα κλέψει φυσικά η 22χρονη Ξανθιώτισσα Εμινέ Γεσίρ, η οποία είναι η πρώτη μουσουλμάνα καλλονή που αναλαμβάνει τον τίτλο της «βασίλισσας του καρναβαλιού».

Συντονιστείτε λοιπόν όλοι την Κυριακή στις 14.00 στο κανάλι ΕΤ3 και μπείτε στους ρυθμούς του καρναβαλιού παρέα με τον Χρήστο Νέζο!http://tvnea.blogspot.com/
Keywords
Τυχαία Θέματα