Ο Χρήστος Φερεντίνος για τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα

15:50 4/6/2011 - Πηγή: TVNea
Καλεσμένος της εκπομπής «Στάση Media» με τον Κοσμά Βίδο και τη Δώρα Παυλίδου στον Βήμα fm, ο παρουσιαστής απάντησε στις φήμες που τον θέλουν τηλεοπτικό δίδυμο με την Ευγενία Μανωλίδου την ερχόμενη σεζόν και τα θέλω του για τα επόμενα τηλεοπτικά του βήματα.

- «Με εσένα τι έχουν προβλέψει; Τι γίνεται αυτή τη στιγμή;»
«Είναι θολή η γυάλα ακόμα».

- «Γράφουν ότι σε πιέζουν από τον ΑΝΤ1 να κάνεις
πρωινή εκπομπή και δεν δέχεσαι».
«Όχι, δεν έχω καμία απολύτως πίεση. Ίσα ίσα κάναμε μια κουβέντα πριν ένα δίμηνο περίπου με το Γιάννη Λάτσιο και είπαμε κάποια πράγματα. Εκεί έμεινε, δεν έχουμε πει τίποτα παραπάνω».

- «Ισχύει αυτό περί εκπομπής δική σου στο 10-1 με την Ευγενία Μανωλίδου για του χρόνου;»
«Όχι, καμία σχέση. Αυτό δεν έχει συζητηθεί καθόλου. Έχουμε κάνει μια κουβέντα επαναλαμβάνω με το Γιάννη Λάτσιο για το πρωινό γενικότερα, έτσι ανταλλάσσουμε απόψεις. Το πρωινό τώρα κάνει καλά νούμερα, νομίζω, ο Καραμέρος με τον Χαριτάτο. Δεν ξέρω αν θα συνεχίσουν τα παιδιά».

- «Εσύ τι θα ήθελες να κάνεις; Αν σε φώναζαν και σου έλεγαν, ότι μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, τί θα σου άρεσε;»....
«Πολλά θα μου άρεσαν, που έχουν και σχέση με το παρελθόν, όπως η εκπομπή δρόμου που έκανα, το «άκου να δεις», με πιο προσαρμοσμένα στοιχεία θα έλεγα, να μην είναι δηλαδή μόνο δρόμος, στοιχεία από τις φάρσες στην προηγούμενη εκπομπή, συνεντεύξεις δημοσιογραφικές θα με ενδιέφεραν πάρα πολύ, αλλά με μια διάθεση σαρκασμού, χιούμορ όχι σοβαροφάνειας, που να έχει επικαιρότητα... Είναι τόσα πολλά σήμερα τα θέματα που μας απασχολούν, που δεν μπορεί να είναι ξεκομμένη καμία ψυχαγωγική εκπομπή, από όλο αυτό που γίνεται τώρα».

ΠΗΓΗ: ΤΟ ΒΗΜΑ
Keywords
Τυχαία Θέματα