Ο Άρης Καβατζίκης μιλάει για την πρωτιά του Alpha και για την έκπληξη της σεζόν!

10:30 25/11/2014 - Πηγή: TVNea
Την πρωτιά του Alpha στο γενικό σύνολο και στο νεανικό κοινό προσπάθησε να δικαιολογείσει ο Άρης Καβατζίκης σε πρόσφατη συνέντευξη που παραχώρησε στο Tvnea για τη στήλη Face2face. Επίσης, αποκάλυψε τα πρόσωπα και τις σειρές που θεωρεί πως έκαναν την έκπληξη στη φετινή σεζόν!

-Ποια θεωρείτε ότι είναι μεγαλύτερη έκπληξη της σεζόν μέχρι τώρα;
-"Για εμένα η έκπληξη είναι το σήριαλ "Ταμάμ" με το οποίο έχω κολλήσει πάρα πολύ, παρόλο που δεν
είχε διαφημιστεί πολύ. Μ'αρέσουν πολύ η Μαρία Λεκάκη και ο Μανώλης Μαυροματάκης σαν ζευγάρι. Επίσης, βρήκα επιτέλους κάτι διαφορετικό στην τηλεόραση, την "Εκδρομή". Όσον αφορά πρόσωπα, μ'άρεσε πάρα πολύ η Κατερίνα Καραβάτου, που είναι φίλη μου οπότε δεν είμαι πολύ αντικειμενικός. Σε αυτήν την εκπομπή με τον Κρατερό κατάφερε να δείξει το πόσο καλή είναι σε αυτό που κάνει, πόσο υψηλό επίπεδο έχει και πόσο μορφωμένη είναι γιατί μπορεί να έκανε καλά το Κους Κους τόσα χρόνια αλλά δεν έδειχνε το επίπεδό της."

-Μέχρι τώρα πολύ εντυπωσιακή πορεία έχει δείξει συνολικά ο Alpha, παρά την πληθώρα νέων προγραμμάτων που έχουν ρίξει στη μάχη ο ΑΝΤ1 και το Mega. Γιατί πιστεύετε πως συμβαίνει αυτό;
-"Ο Alpha έκανε κάτι πολύ έξυπνο που δεν το έκαναν τα άλλα κανάλια. Τόσο ο ΑΝΤ1 όσο και το Mega είχαν μεν πολλές νέες σειρές και προγράμματα αλλά άργησαν να τα βγάλουν, οι πρεμιέρες γίνονταν σταδιακά. Ο Alpha είχε την πολύ έξυπνη ιδέα να βγάλει όλα του τα προγράμματα μαζί και νωρίς. Πιστεύω βέβαια ότι οι ισορροπίες θα αλλάξουν καθώς τώρα τα κανάλια έχουν βγάλει όλα τους τα προγράμματα."

Διαβάστε την υπόλοιπη συνέντευξη εδώ!http://www.tvnea.com
Keywords
Αναζητήσεις
Τυχαία Θέματα