Ο Michael Douglas μιλάει για την περιπέτεια της Catherine Zeta-Jones

17:40 30/4/2011 - Πηγή: TVNea
Ο διάσημος ηθοποιός Michael Douglas μίλησε για την περιπέτεια υγείας της συζύγου του Catherine Zeta-Jones, η οποία πρόσφατα ανακοίνωσε πως είχε διαγνωσθεί με διπολική διαταραχή τύπου ΙΙ.
Στη συνέντευξη του αυτή, ο Michael Douglas ανέφερε πως η σύζυγος του είπε δημοσίως πως πάσχει από την ασθένεια αυτή, όταν αναγνωρίστηκε από ορισμένους ασθενείς, στην κλινική όπου είχε προστρέξει για βοήθεια. «Πήγε για να ζητήσει βοήθεια, και κάποιοι από τους άλλους ασθενείς εκεί μάλλον είπαν «δεν θα πιστέψεις ποιος είναι εδώ». Μόλις έγινε αυτό,
πιστεύω ένιωσε ότι καλύτερο ήταν να πει δημόσια την ιστορία της», ανέφερε χαρακτηριστικά ο M. Douglas.
Ο γνωστός ηθοποιός ακόμη παραδέχθηκε πως η τελευταία χρονιά ήταν πολύ δύσκολη για αυτόν, αφού ο μεγάλος του γιος μπήκε φυλακή, η πρώην σύζυγος του του έκανε μήνυση και ο ίδιος διαγνώστηκε με καρκίνο. «Με όλα αυτά είναι κάπως δύσκολο για την σύζυγο να πει «έχω κατάθλιψη»», δήλωσε ο ηθοποιός.
Ωστόσο, ο Michael Douglas υπογράμμισε πως...
πλέον η Catherine Zeta-Jones είναι πολύ καλά και έχει επιστρέψει στα πλατό.
Αυτό το διάστημα, η Catherine Zeta-Jones βρίσκεται στην Λουιζιάνα, όπου γίνονται τα γυρίσματα της ταινίας “Playing the Field”. Στην ταινία αυτή, η Zeta-Jones πρωταγωνιστεί μαζί με τους Gerard Butler, Jessica Biel και Uma Therman.
Ακόμη, η δημοφιλής ηθοποιός έχει συμφωνήσει να εμφανιστεί στην κινηματογραφική μεταφορά του “Rock of Ages”.

ant1online
Keywords
Τυχαία Θέματα