Ο Kit Harington μίλησε για το τέλος του Jon Snow σαν διοικητής της Νυχτερινής φρουράς!

16:45 11/5/2016 - Πηγή: TVNea
Ο Kit Harington έδωσε συνέντευξη στο Entertainment Weekly και μίλησε για την επιστροφή του από τους νεκρούς.

"Στην αρχή, ανησυχούσα ότι ο Jon θα ξυπνήσει και θα είναι κανονικός. Αν γινόταν, τότε δεν θα υπήρχε κανένας λόγος για τον εν λόγω θάνατο. Αυτός έπρεπε να αλλάξει. Υπάρχει ένας ωραίος διάλογος με την Melisandre που τον ρωτά: "Τι είδες;" Και λέει: "Τίποτα, δεν υπήρχε τίποτα απολύτως" Και αυτή είναι η πιο σημαντική στιγμή για μένα σε όλη τη σεζόν. Ότι ο Jon δεν φοβάται πια τον
θάνατο, και αυτό είναι που τον κάνει ένα ισχυρό και έντιμο άτομο. Συνειδητοποιεί κάτι για τη ζωή του τώρα: Έζησε, πέθανε και αναστήθηκε. Και αυτό τον αλλάζει. Δεν θέλει να πεθάνει ποτέ ξανά. Αλλά αν γίνει, δεν θέλει να έρθει ξανά πίσω."
Για τους άντρες της Νυχτερινής φρουράς ο Harington είπε:

"Έχει τελειώσει με αυτό. Έχει δει την άλλη πλευρά, φαίνεται τι υπάρχει εκεί, και έρχεται πίσω για να συνειδητοποιήσει τι χρειάζεται για να οδηγήσει τη ζωή του και να βγει από εκεί. Αυτό το μέρος τον πρόδωσε.. Πλέον, έπρεπε να σκοτώσει ένα παιδί, τον Olly, και αυτό είναι που τον ρίχνει ψυχολογικά. Σκοτώνει ένα παιδί, και δεν μπορεί να συνεχίσει πια εκεί. Στην καρδιά του, ξέρει ότι με το να παραμείνει στο Τείχος δεν μπορεί να βοηθήσει τα βασίλεια και κατά πάσα πιθανότητα πρόκειται να πεθάνει γρήγορα, αν μένει. "
Πηγή:http://www.gameofthrones-grfans.com/http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα