Νυχτερινές ανατροπές με πρωταγωνιστή τον Σάκη Ρουβά!

10:01 16/6/2016 - Πηγή: TVNea
Αρκετός θόρυβος προκλήθηκε χτες μετά την αιφνίδια μετακίνηση του Γιώργου Σαμπάνη στο Cabaret, αφού τις προηγούμενες μέρες τόσο εκείνος όσο και όλοι του οι συνεργάτες του έγραφαν σχεδόν καθημερινά στα social media ότι θα κάνει πρεμιέρα στις 24/6 στο, τριπλάσιας χωρητικότητας, Akrotiri- Estate μαζί με την Τάμτα και τη Demy. Το ίδιο είχε γίνει και όταν ο Σαμπάνης είχε επισκεφτεί το -πιο εντυπωσιακό- club
της Αθήνας και είχε κάνει ντουέτο με τον Σάκη Ρουβά επιβεβαιώνοντας από το μικρόφωνο ότι ετοιμάζεται να πάρει τη σκυτάλη. Από την άλλη όμως, η επιχείρηση δεν είχε προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.
Τι συνέβη όμως στο μεταξύ; Οι εμφανίσεις του Σάκη είναι παραπάνω από sold out, με ανοδική τάση κάθε εβδομάδα, και το συγκεκριμένο καλοκαιρινό hot spot που έχει περάσει στη διαχείριση του Γιάννη Τσακουμάκου (Κέντρο Αθηνών, Estate) ζει πολύ μεγάλες στιγμές που θυμίζουν παλιότερες ανθηρές εποχές- ενδεικτικά να αναφέρουμε ότι το περασμένο Σάββατο πέρασαν 3000 άτομα από το μαγαζί που αποτελεί και τον μεγαλύτερο πόλο έλξης διασήμων για τη φετινή σεζόν. Η ιδέα μάλιστα του επιχειρηματία να κάνει ριζική ανακαίνιση στον χώρο ενσωματώνοντας για τους καλοκαιρινούς μήνες το κορυφαίο γιαπωνέζικο εστιατόριο Hama, του έδωσε ακόμα μεγαλύτερη αίγλη, ειδικά σε μια εποχή που η κρίση έχει χτυπήσει έντονα τη νύχτα- το περασμένο Σάββατο μεγάλο και πολυδιαφημισμένο σχήμα της παραλιακής που κατέβασε ρολά άρον άρον.
Επόμενο ήταν λοιπόν, ο επιχειρηματίας να ζητήσει παράταση των εμφανίσεων του Σάκη Ρουβά, αφού πολύς κόσμος ζητάει ήδη να κλείσει τραπέζι και για τον Ιούλιο γεγονός όμως που δεν έγινε δεκτό από την ομάδα του Γιώργου Σαμπάνη που προτίμησε να μετακινηθεί σε ένα μικρότερο χώρο παίρνοντας τη θέση της Καίτης Γαρμπή που ανέβαλε- αναγκαστικά- τις εμφανίσεις της για τα τέλη του καλοκαιριού.
Ο δε Σάκης, που έχει αναπτύξει πλέον και στενή προσωπική σχέση με τον Γιάννη Τσακουμάκο (χτες μάλιστα παρευρέθηκε στο πριβέ πάρτι για τα γενέθλιά του στο Telescope του Χαϊδαρίου), δεν μπόρεσε φυσικά να απορρίψει την πρότασή του επιχειρηματία, καθώς οι δυο άντρες έχουν ήδη δώσει τα χέρια και για τη χειμερινή σεζόν, όχι όμως για το Estate, αλλά για το Κέντρο Αθηνών που, μετά την αποχώρηση του Νίκου Βέρτη, ετοιμάζεται- εκτός απροόπτου- να υποδεχτεί τον Οκτώβριο μια ανατρεπτική συνεργασία με μεγάλο γυναικείο όνομα που θα ταράξει τα νερά της νυχτερινής Αθήνας!Πηγή: http://www.entertv.gr/http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα