Ντέπυ Γκολεμά: Θα έκανα τρομερό (τηλεοπτικά) ζευγάρι με τον Πέτρο Κωστόπουλο

18:02 15/10/2015 - Πηγή: TVNea
Στο περιοδικό YOU και το Γιώργο Μπέζα παραχωρεί συνέντευξη η γνωστή τηλεκριτικός και για ακόμη μία φορά και μεταξύ άλλων «ρίχνει» και πάλι τα βέλη της στον Γρηγόρη Αρναούτογλου.

Είναι δεδομένη και διαδεδομένη άλλωστε, η κόντρα που έχει η Ντέπυ Γκολεμά με το γνωστό παρουσιαστή και δεν είναι λίγες οι φορές που έχουν πετάξει και οι δύο, ο ένας για τον άλλον αιχμηρές και βαριές ατάκες. Ο Γρηγόρης την αποκαλεί «γραφική», ενώ η γνωστή τηλεκριτικός έχει δηλώσει ότι ο παρουσιαστής είναι «εμμονικός» μαζί της.

«Δεν θα ησυχάσω εγώ από αυτόν τον άνθρωπο. Παναγία μου.
Νομίζω ότι αν ήμουν διεθύντρια σε ενα κανάλι-που δεν θα είμαι ποτέ- δεν θα μπορούσε να κάνει τηλεόραση ο Γρηγόρης. Καταρχήν, δεν ξέρει να μιλάει. Υπάρχουν κι άλλες δουλειές δεν είναι υποτιμητικό-δεν είναι ντε και καλά ότι πρέπει να κάνεις τηλεόραση! Εσύ πιστεύεις ότι όσοι κάνουν τηλεόραση αξίζουν; Δεν υπάρχουν σπρωγμένοι;».

Το πιο ζουμερό κομμάτι της συνέντευξης της βέβαια ήρθε από αλλού. Όταν ρωτήθηκε με ποιον πιστεύει ότι θα μπορούσε να κάνει εκπομπή απάντησε: «Με τον Πέτρο Κωστόπουλο. Νομίζω ότι θα ήμασταν ένα τρομερό ζευγάρι αν και χρόνια δεν μιλάει ο ένας στον άλλον».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα