Νίκος Μουτσινάς: ΄΄Τις καλύτερες συμβουλές τις δίνει η Ζέτα Μακρυπούλια΄΄

21:15 17/10/2014 - Πηγή: TVNea

Ο Νίκος Μουτσινάς διατηρεί φιλίες με πολλά άτομα από την εγχώρια showbiz, όμως μία από τις καλύτερες του φίλες είναι η Ζέτα Μακρυπούλια. Ο ίδιος μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξη του για την Ελληνίδα celebrity με τα καλύτερα λόγια, αλλά σχολίασε και μια δήλωση που είχε κάνει η Κατερίνα Καινούργιου.
Η Κατερίνα Καινούργιου είχε δηλώσει παλαιότερα: «Μου έγινε μάθημα. Τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάζομαι δεν
πρέπει να τους κάνω φίλους». Τι λέει ο ίδιος γι’ αυτό; «Δεν ξέρω σε τι ακριβώς αναφέρεται, αλλά αυτό που λέει η Κατερίνα ισχύει, γιατί η καθημερινότητα πολλές φορές σε κάνει να μη βλέπεις καθαρά τα πράγματα. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά και για την Κατερίνα και για τη Μαρία και για τον Γιώργο, και να το υπογράψω,, είναι ότι πρόκειται για τρία καλά παιδιά», δήλωσε στο περιοδικό ΟΚ.
Τέλος, για το με ποια θα επικοινωνήσει πρώτα για συζητήσει ένα προσωπικό πρόβλημα, ο Νίκος Μουτσινάςτόνισε: «Και με τις δύο. Διότι καθεμιά τους βλέπει τα πράγματα από τη δική της οπτική γωνία. Αλλά τις καλύτερες συμβουλές από όλους τους φίλους μου τις δίνει η Ζέτα Μακρυπούλια. Η Ζέτα ακούει πολύ προσεκτικά αυτό που λες και δεν θα σου πει τι θα έκανε εκείνη στη θέση σου, αλλά σύμφωνα με τον δικό σου χαρακτήρα και τις επιθυμίες σου τι είναι για σένα καλό να κάνεις. Με τη Μαρία και την Κατερίνα πάντως συμβαίνει το ανάποδο. Συνήθως εκείνες μου τηλεφωνούν για να μου εκμυστηρευθούν τα προβλήματα τους, γιατί είμαι ο μεγαλύτερος της παρέας και… γερνάω και πάω πια».http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα