Νίκος Μάνεσης: «Αύριο το πρωί αν δεν υπάρχει τηλεόραση, θα συνεχίσω να ζω»

09:46 21/5/2015 - Πηγή: TVNea
Για τον τρόπο που διαχειρίζεται με την επίσης επιτυχημένη δημοσιογράφο σύζυγό του Φαίη Μαυραγάνη τη δημοσιότητα μιλάει με απόλυτη ειλικρίνεια ο Νίκος Μάνεσης...

Πώς αντιµετωπίζετε τη δηµοσιότητα σε ό,τι αφορά την οικογενειακή σας ζωή µε τη Φαίη Μαυραγάνη;
«Βρείτε πώς λέγεται ο γιος µου και µια φωτογραφία του. Σαφώς και θα υπάρχει κάπου µια φωτογραφία µου ή της γυναίκας µου... Βγαίνουµε έξω, πίνουµε έναν καφέ, δεν κρυβόµαστε. ∆εν κυκλοφορούµε µε σωµατοφύλακες. Το θέµα είναι
και τι λαβές δίνεις. Έχετε δει τη Μαυραγάνη να προβάλλει την εγκυµοσύνη της; Ποτέ. Γέννησε κατευθείαν, δεν κύησε καθόλου! Είναι εσύ πώς το καλλιεργείς».

Η προβολή της προσωπικής ζωής βοηθάει;
«Και βέβαια βοηθάει. Το να έχεις τρεις φορές τον χρόνο γενέθλια, να «σκοντάφτεις» πάνω σε κάµερες πηγαίνοντας σε δεξιώσεις βεβαίως και βοηθάει στο image making, στην αναγνωρισιµότητά σου».

Γιατί δεν το κάνετε;
«Γιατί δεν µε ενδιαφέρει να το κάνω. Είναι ψεύτικο. Εγώ θέλω να κρίνοµαι για τη δουλειά µου. ∆εν θέλω να κρίνοµαι για τους κοιλιακούς που δεν έχω πια, αλλά είχα κάποτε. Εγώ αύριο το πρωί αν δεν υπάρχει τηλεόραση, θα συνεχίσω να ζω. Θέλετε να σας αναφέρω 10 ονόµατα συναδέλφων ανδρών και γυναικών που αν σταµατήσουν την τηλεόραση θα πάνε ψυχιατρείο; ∆εν θα το έκανα, αλλά ήδη έχετε σκεφτεί 10 ονόµατα εσείς».

Πηγή: Real

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα