Νίκος Γεωργιάδης:Όλοι εναντίον του Ουγγαρέζου!

18:01 2/12/2015 - Πηγή: TVNea
Γράφει ο Νίκος Γεωργιάδης:

Είναι ταλαντούχος, εργασιομανής, μορφωμένος και εμφανίσιμος. Από την άλλη, αν γινόταν τώρα ένα γκάλοπ με τα πιο συμπαθή πρόσωπα της τηλεόρασης, φοβάμαι ότι δεν έμπαινε στη δεκάδα. Παρεξηγημένος ή άτυχος; Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος αποτελεί πλέον ένα από τα πρωταγωνιστικά πρόσωπα της εγχώριας showbiz, συχνά όμως για τους λάθος λόγους- και αυτοί οι λάθος λόγοι για έναν περίεργο λόγο τροφοδοτούνται ασταμάτητα.

Στην εκπομπή του, όπως και σε κάθε εκπομπή που έχει λάβει μέρος, είναι καλός- πολύ καλός κατά τη γνώμη μου. Ετοιμόλογος, με χιούμορ και αυτοσαρκασμό, σέβεται τον διπλανό του και προτείνει συνεχώς νέες ιδέες στις συσκέψεις που δεν περιορίζονται σε αντιγραφές. Με λίγα λόγια, διαθέτει μία αυθεντικότητα ως παρουσιαστής και αυτό τον κάνει χρήσιμο στους επιτελείς των καναλιών. Ταυτόχρονα, δίνει πάντα ενδιαφέρουσες συνεντεύξεις, και η προσωπική του ζωή προσφέρει πάντα υλικό στα lifestyle έντυπα. Μέχρι εδώ καλά. Από την άλλη όμως ο ίδιος βρίσκεται μονίμως σε μια, δύο, τρεις ανοιχτές κόντρες που, με έναν μαγικό τρόπο, τον βγάζουν σχεδόν πάντα ένοχο.

Αφού λοιπόν την προηγούμενη εβδομάδα ασχολήθηκαν όλοι (άδικα και υπερβολικά) με την κόντρα του με τη Ζήνα Κουτσελίνη, σήμερα θυμηθήκαμε ξανά την αντιπαλότητά του με τον Μάρκο Σεφερλή, αφού ο Δημήτρης αποχώρησε άρον άρον από χτεσινή θεατρική πρεμιέρα μόλις έκανε είσοδο ο Μάρκος. Λίγη ώρα μετά το σκηνικό αυτό, σε μαγνητοσκοπημένη εμφάνισή του στον Θέμο, έλεγε ουσιαστικά πως δεν έχει πρόβλημα με τον πρώην συνεργάτη του και πως τον εκτιμάει πολύ. Τα σχόλια που ακολούθησαν στο Πρωινό του ΑΝΤ1, δεν ήταν και τα πιο κολακευτικά: "Απορώ με την Ιλένια πως κάθεται μαζί του!" ήταν η ατάκα της Φαίης Σκορδά, ενώ ο Νίκος Μουτσινάς (είχε πάρει σήμερα τη θέση του Λιάγκα) έσπευδε να προσθέσει: "Ο Δημήτρης δεν μπορεί να κρατήσει μέχρι το τέλος τη δική του άποψη και είναι πάντα κατηφής". Από την εποχή της πολυσυζητημένης "πεντάδας" του Mega μέχρι σήμερα, ο Δημήτρης ανοίγει, άθελά του φαντάζομαι, μέτωπα και μετά ο ίδιος προσπαθεί να σβήσει τις φωτιές: Ο Νίκος Παπαδάκης, ο Γιώργος Λιάγκας, ο Πέτρος Κωστόπουλος, ο Μάρκος Σεφερλής, η Ζήνα Κουτσελίνη, ο Βαγγέλης Περρής είναι ενδεικτικά παραδείγματα ανθρώπων του χώρου που κατά καιρούς δεν είχαν να πουν και τα καλύτερα για τον 36χρονο παρουσιαστή.
Προσωπικά, συμπαθώ πολύ τον Δημήτρη, δεν θεωρώ σε καμία περίπτωση ότι ανήκει στα "κακά παιδιά", γνωρίζω ότι κάνει πολύ αυστηρή αυτοκριτική- δεν τον αποκάλεσαν σήμερα τυχαία "ενοχικό"- αλλά έχει μία τάση να μην παίρνει τις σωστές αποφάσεις υπό πίεση: για παράδειγμα, πάντα θα πιστεύω ότι το πρώτο μεγαλύτερό του λάθος ήταν που δεν ακολούθησε από την αρχή τον Λιάγκα στον ΑΝΤ1 και το δεύτερο πιο μεγάλο λάθος του, ότι δεν έμεινε φέτος στο Mega, αφού οι συνθήκες θα τον έχριζαν αναγκαστικά συμπαρουσιαστή της Ντορέττας στο Πρωινό και θα ήταν ένας υπολογίσιμος αντίπαλος για τον Λιάγκα και τη Σκορδά. Αυτή φυσικά είναι μια προσωπική μου άποψη.

Μήπως όμως τελικά ο χειρότερος εχθρός του Δημήτρη Ουγγαρέζου είναι οι ίδιοι του οι δαίμονες;http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα