Νικόλας Μπράβος:''Δεν πληρώθηκα ακόμα για τη ΔΙΚΑΙΩΣΗ''

13:00 11/4/2016 - Πηγή: TVNea
Συνέντευξη στο TV24 παραχώρησε ο Νικόλας Μπράβος.Ο ηθοποιός που τον γνωρίσαμε μέσα από τον ρόλο του στη «Μοντέρνα οικογένεια», τον αγαπήσαμε στη «Δικαίωση» και τώρα στα «Δίδυμα φεγγάρια» τον λατρέψαμε ως Φίλιππο,μιλάει τόσο για το πώς πήρε τον ρόλο όσο και για το αν τελικά πληρώθηκε από την περίφημη ''Δικαίωση'' του Mega...

Πώς σου ήρθε η πρόταση για τον ρόλο;
«Είδα την ανακοίνωση της ακρόασης στο Facebook, έστειλα βιογραφικό, μου απάντησαν και με κάλεσαν να με δουν
από κοντά. Πέρασα από ακρόαση για τον ρόλο και κάπως έτσι τα πράγματα πήραν τον δρόμο τους».

Μένεις μόνιμα στην Κύπρο; Πώς είναι η ζωή εκεί;
«Δεν μένω μόνιμα στην Κύπρο, πηγαινοέρχομαι για τις ανάγκες της σειράς. Πάω εκεί μόνο για τα γυρίσματα, οπότε γενικά δεν υπάρχει χρόνος για κάτι άλλο. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από αυτή τη συνεργασία συνολικά. Οι συνθήκες οι επαγγελματικές είναι πολύ καλές. Το περιβάλλον, οι άνθρωποι, υπάρχει ένα ωραίο δέσιμο, σεβασμός, αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε και νιώθω ότι έχω να κερδίσω πολλά από αυτή τη δουλειά. Είμαι ευγνώμων και ταυτόχρονα αισιόδοξος για το μέλλον».

Θα μπορούσες να μείνεις για πάντα;
«Πουθενά δεν θα μπορούσα να μείνω για πάντα».

Από τη «Δικαίωση» πληρώθηκες τελικά;
«Όχι. Και μακάρι να ήμουν μόνο εγώ απλήρωτος. Από συζητήσεις με συναδέλφους κανείς δεν έχει πληρωθεί».

Το MEGA βρίσκεται σε δεινή θέση. Σε απασχολεί αυτό;
«Για να είμαι ειλικρινής, αυτή τη στιγμή συμπάσχω με άλλους συναδέλφους που “έχουν πέσει έξω” πολύ περισσότερο από μένα που μπήκα μετά τη μέση και προς το τέλος της σειράς. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν με απασχολεί να πάρω τα χρήματά μου, αλλά τουλάχιστον ξέρω πως αυτή τη στιγμή είμαι καλά, κοντά σε τίμιους και σωστούς επαγγελματίες και δεν πρόκειται να την ξαναπάθω έτσι».

Πριν πεις το ''ναι'' στον Κούλλη Νικολάου και τον Ανδρέα Γεωργίου, σκέφτηκες πολύ το οικονομικό και να μην ξαναπάθεις ό,τι έπαθες;
«Φυσικά! Εννοείται! Δεν σου κρύβω ότι ήταν το πρώτο πράγμα που ρώτησα. Δυστυχώς στην Ελλάδα μάς έχουν κάνει να θεωρούμε ως θαύμα το αυτονόητο, αυτό που δικαιωματικά,μας ανήκει, δηλαδή το ότι δουλεύεις και πληρώνεσαι για τη δουλειά σου, διότι καταβάλλεις κόπο, χρόνο, χρήμα, ενέργεια και δικαιούσαι να ανταμειφθείς γι’ αυτό ή τουλάχιστον να ζήσεις, ε αυτό είναι πολυτέλεια! Εδώ κάνουμε δουλειές και τελικά οι ηθοποιοί όχι μόνο δεν πληρώνονται αλλά ζημιώνονται κιόλα, γίνονται παραγωγοί χωρίς τη θέλησή τους, μόνο τα απλά καθημερινά έξοδα να υπολογίσεις, “μπαίνουν μέσα”».

Πήρες το πτυχίο σου στην Ιατρική τελικά; Αν όχι, σκοπεύεις να το πάρεις;
«Η σχέση μου με την Ιατρική αυτή τη στιγμή είναι σπασμωδική και διακοπτόμενη. Δεν θα μπορούσε όμως να είναι αλλιώς. Είναι απαιτητική και μονογαμική στις σχέσεις της κι εγώ αυτή την περίοδο δεν είμαι. Για την ακρίβεια ,ποτέ δεν ήμουν. Οπότε η σχέση μας παραμένει φιλική και ανολοκλήρωτη (γέλια). Όχι, δεν έχω πάρει πτυχίο και δεν ξέρω τελικά αν έχει σημασία να το κάνω. Είμαι ευτυχής από την εμπειρία μου στην Ιατρική, έχω πάρει πολλά, πάρα πολλά. Έχω δει και έχω ζήσει καταστάσεις που δεν τις ζει ο καθένας και νιώθω τυχερός γι’ αυτό. Θα ήθελα ιδανικά να πάρω το χαρτί για να πω ότι το πήρα και να κλείσει επίσημα αυτός ο κύκλος και γι’ αυτό στο κενό διάστημα που είχα μέχρι να ξεκινήσουν τα γυρίσματα τον Δεκέμβρη παρακολούθησα κάποιες κλινικές, όμως τώρα έχω κάνει πάλι παύση. Όπως καταλαβαίνεις ,και τα δύο εκ των πραγμάτων δεν συνδυάζονται, δηλαδή τα γυρίσματα στα “Δίδυμα φεγγάρια” και οι κλινικές στα νοσοκομεία, εκτός και αν βρεθεί ένας τρόπος να διακτινίζομαι και να βρίσκομαι ταυτόχρονα σε περισσότερα μέρη… πολύ θα το ήθελα αυτό! Μέχρι τώρα δεν έχω ανακαλύψει αυτό το μυστικό… οπότε καθοδηγώ το καράβι μου προς μία κατεύθυνση κάθε φορά. Για μένα, προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η υποκριτική και η δουλειά μου στον χώρο, έτσι οτιδήποτε άλλο έρχεται σε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη μοίρα και πάει λέγοντας…».

http://www.tvnea.com
Keywords
Τυχαία Θέματα